Beko WTC6634XS0

Masina de spalat rufe este cred ca cel mai esential electrocasnic si asta prin prisma de a folosi o masina de spalat automata dar mai ales prin prisma efortului pe care il economisiti sau a timpului pe care il castigati in urma utilizarii. Pentru partea de calitatea a spalarii cu siguranta nu exista termen de comparatie intre utilizarea unui model precum Beko WTC6634XS0 si spalarea manuala.(vezi disponibilitatea)

Beko WTC6634XS0

Despre Beko WTC6634XS0

Chiar daca este ceva necesar se poate intampla sa fiti pusi in situatia de a alege un model pe care sa il folositi si pe care sa va bazati in fiecare zi iar in privinta a ceea ce ofera Beko WTC6634XS0 cu siguranta puteti identifica numeroase beneficii posibile.

Beko WTC6634XS0
Masina de spalat rufe Beko WTC6634XS0, 6 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Daca alegerea este data functie de pretul de achizitie putem spune ca este vorba despre unul cu o valoare relativ normala si uso de explicat sau de acceptat insa asta trebuie sa decida mai exact fiecare posibil utilizator in parte.

Despre Beko WTC6634XS0

Spalat usor cu Beko WTC6634XS0

Citeste si despre Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Am vazut ce poate sa insemne rolul unui astfel de model Beko WTC6634XS0 in orice locuinta insa trebuie sa vedem si ce poate sa insemne utilizarea fectiva si detaliata pe fiecare latura in parte. Putem sa vedem ce poate sa insemne afectarea bugetului familiei utilizarea acestui model si asta pentru ca este vorba despre consumul de resurse si veti avea pentru apa aproximativ 8800l de apa intr-un an.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Energia electrica pe care o va consuma in timpul functionarii si utilizarii este una de 137 kWh intr-un an iar asta determina si partea de pozitionare in clasa de eficienta energetica A+++. Cea mai buna clasa de eficienta energetica din acest moment trebuie analizata si prin prisma cantitatii de rufe pe care le veti putea spala iar capacitatea de incarcare este de 6kg.

De cele 6kg putem sa ne legam si in recomandarea privind utilizarea acestui model pentru deservirea unei familii obisnuite dar vom avea o oarecare legatura si cu partea de gabarit. Pentru cei mai multi caracteristicile constructive tin mai mult de gasirea locului potrivit in cadrul locuintei si va trebui sa aveti in vedere atat inaltimea de 84 cm, latimea de 60 cm, adancimea de 50 cm dar mai ales faptul ca este un model cu incarcare frontala si un hublou cu deschidere spre stanga.

Citeste si despre Hotpoint WMD 722B

Multe persoana dupa partea de spalare se gandesc la cum vor usca intreaga cantitate de rufe insa timpul acesta depinde de faptul ca puteti sa setati si o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm. Puteti sa economisiti mult timp si in cazul in care este vorba despre nevoia de a spala ceva nu foarte murdar si asta prin utilizarea unui program de spalare rapida de 14minute.

Lista de programe de care dispune Beko WTC6634XS0 este una mult mai stufoasa si veti avea 16 disponibile dar si unele functii ce vor face utilizarea lipsita de probleme.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Prezenta unui control electronic al balansului, a unui sistem de control al excesului de apa, a unei tehnologii precum Baby Protect+ si a functiei de blocare a accesului la interfata de control fac din Beko WTC6634XS0 modelul ideal.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply