Artic APLWD85126WST

Ce poate fi mai bun decat o masina de spalat rufe performanta? O masina de spalat rufe cu uscator. Si nu orice model, ci modelul Artic APLWD85126WST – o masina de spalat despre care ne face deosebita placere sa vorbim deoarece vine cu performante pe masura. Iar printre cele mai importante dintre ele se numara cele pe care le enunta mai jos. (Doar acum la reducere)

Artic APLWD85126WST

Despre Artic APLWD85126WST

In primul rand, vorbim despre capacitati. Iar in cazul acestei masini de spalat rufe capacitatea maxima de spalare ajunge la 8 kg. Vesti bune avem si despre uscare, unde vorbim despre 5 kg. Asadar, aceasta are spatiu suficient pentru o multime de de rufe, inclusiv pentru paturi sau lenjerii de pat. Din acest punct de vedere, putem spune ca masina este una ideala pentru familiile active, care obisnuiesc sa spele rufe, cel putin de doua ori pe saptamana.

Artic APLWD85126WST
Masina de spalat rufe cu uscator Arctic APLWD85126WST, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1200 RPM, Motor Silent Inverter, HomeWhiz, Bluetooth, ExtraSteam, Clasa B, 60 cm, Alb

Din punct de vedere al rotatiilor, in cazul modelului Artic APLWD85126WST putem spune ca acestea ating o valoare medie de 1200 rpm. Minimul in cazul masinilor moderne este de 1000 rpm.

Despre Artic APLWD85126WST

Artic APLWD85126WST – o masina de spalat care vine cu un pret modest, dar cu dotari de top

Citeste si despre Indesit IWSC 61051 CECO EU

Artic APLWD85126WST inseamna tehnologie moderna de tipul ExtraSteam, ceea ce determina o ingrijire delicata a rufelor si o eliminare rapida si eficienta a cutelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Acestora li se adauga o igienizare perfecta, un aspect deosebit de important, mai ales in vremurile noastre, in care se pune accent pe igienizarea corespunzatoare. Aburul este recunoscut pentru faptul ca inmoaie considerabil murdaria din haine, ajutand la eliminarea celor mai neplacute pete.

Tehnologia de tip Homewhiz functioneaza pe baza de Bluetooth si este si ea parte dintre dotarile acestei masini de spalat rufe. Ea are rolul de a conecta dispozitivele inteligente dintr-o locuinta moderna, oferind utilizatorului posibilitatea de a le monitoriza in permanenta. Iar cand spunem monitorizare, luam in calcul toare aspectele: consum, programe, functionare in parametrii, solutii pentru eventualele neplaceri (desi trebuie sa recunoastem ca acestea sunt destul de rare in cazul acestui produs).

Citeste si despre LG FH4WM12TWINN

Tot un avantaj al acestei masini de spalat rufe este si faptul ca utilizatorul nu trebuie sa se multumeasca doar cu programele standard ale masinii Artic APLWD85126WST, ci poate apela la optiunea de a downloada. Iar in acest fel el poate beneficia de programe speciale pentru toate tipurile de tesaturi.

Desigur, in cazul Artic APLWD85126WST exista si o serie de programe predefinite. Iar printre acestea le amintim pe cela 5: Mix – permite combinarea rufelor si necesita o temperatura de spalare mai joasa, pentru a evita amestecarea culorilor acestora, Curtain – un program special pentru cei care vor sa-si tina perdelele curate, Lingerie – un program care curata atent lenjeria, fara a o deteriora, Soft Toys – un program delicat pentru bluze, camasi si rochii, Towel – un program care dezinfecteaza prosoapele pe care le folositi in baie sau bucatarie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Desigur, amintim in cazul masinii de spalat rufe Artic APLWD85126WST si de programul rapid, care poate oferi performante de spalare in doar 60 de minute. Acesta este o dotare foarte buna pentru cei fara timp sau pentru cei care au in garderoba lor foarte multe haine fine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply