Arctic APL81232XLW3

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Astazi facem cunostinta cu un dispozitiv din gama Artic, cu o masina inteligenta si deopotriva atractiva prin tot ceea ce ofera. Ea vine cu un design simplu, imbracat in carcasa alba, dimensiuni bune, astfel incat sa aiba loc in multe incaperi si programe pe placul utilizatorului obisnuit. Mai precis, este vorba de masina de spalat rufe Arctic APL81232XLW3. Haideti sa facem cunostinta. (ACUM la reducere)

Arctic APL81232XLW3

Despre Arctic APL81232XLW3

In ceea ce priveste capacitatea acestei masini de spalat, putem spune ca aceasta este de 8 kg, o capacitate suficienta pentru o familie cu 3-4 membrii. Insa, atentie! Nu toate programele permit o spalare completa de 8 kg. Unele necesita o incarcare mai mica, astfel incat rufele sa fie pastrate in conditii mai bune. De exemplu, programul special pentru articole din lana necesita o incarcare mai modesta.

Arctic APL81232XLW3
Arctic APL81232XLW3

Masina de spalat rufe Arctic APL81232XLW3, 8 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Numarul de rotatii al modelului Arctic APL81232XLW3 nu este mare, acesta fiind de 1200 rpm. Acesta este suficient pentru cei care vor o masina care sa stoarca bine rufele, dar fara a le deteriora in vreun fel.

Despre Arctic APL81232XLW3

Masina de spalat rufe Arctic APL81232XLW3 – un produs din gama Artic care merita atentia ta

Citeste si despre Daewoo DWD-8T1227P

Masinile din gama Artic au beneficiat mereu de o reputatie bune. Insa, in cazul produselor precum Arctic APL81232XLW3 este vorba de mai mult de atat. Aceasta masina de spalat este foarte economica. Ea face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna un consum redus de energie. In felul acesta, utilizatorul nu trebuie sa-si faca griji de faptul ca folosirea ei va aduce o considerabil gaura in bugetul sau.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Motorul este de tipul Silent Inverter ceea ce inseamna ca este conceput pentru a reduce considerabil zgomotul. Astfel, masina Arctic APL81232XLW3 poate fi pornita la orice ora din zi si din noapte fara a deranja in vreun fel utilizatorii. Pe langa asta, motorul este special conceput pentru a avea grija de tesaturi. Chiar si cele mai delicate pot fi lasate in grija acestui produs care are rolul de a le pastra netezimea. Asa ca fare fire agatate sau distrunse in vreun fel.

Si pentru ca tot vorbeam de econimisire, in cazul modelului Arctic APL81232XLW3 vorbim despre o masina de spalat care isi regleaza si consumul de apa, in functie de incarcare. Asa ca o masina de spalat pe jumatate goala nu va consuma precum una plina. Acest lucru reprezinta un real avantaj pentru utilizatorul de rand. Si totul se realizeaza fara prea multe batai de cap, electronic.

Citeste si despre Hotpoint AQC9 6F7 TM1

Un alt atu al masinii de spalat rufe este ecranul LCD. Acesta inseamna un afisaj pe baza de cristale lichide, avand un consum energetic la fel de mic. Asa ca nu degeaba masina de spalat Arctic APL81232XLW3 face parte din clasa A+++.

Unghiul de deschidere al masinii de spalat este de 170 de grade, ceea ce permite libertate deplina pentru accesarea cuvei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

De asemenea, exista si functia EcoDose. Aceasta determina o dozare optima a masinii de spalat, atuni cand vine vorba de detergentul folosit pentru un ciclu de spalare. Functia este eficienta atunci cand vine vorba de detergentul lichid, deoarece acesta se dizolva mai usor in tesaturile hainelor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply