Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat poate fi cu siguranta elementul cel mai important din viata cuiva si din locuinta cuiva si asta mai ales daca vorbim despre alternativa ce presupune spalarea manuala a rufelor sau poate utilizarea unei masini de spalat semi-automate. Pentru selectarea celui mai bun model pentru voi puteti foarte usor sa vedeti si ceea ce ofera Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU.(vezi disponibilitatea)

Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU

Despre Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU

O masina de spalat automata cu incarcare frontala precum este acest model poate presupune o usoara provocare si veti avea pentru asta faptul ca spatiul in care va fi asezat modelul Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU depinde si de deschiderea hubloului.

Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU
Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU EU, 6th Sense Colours, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Puteti insa dupa ce vedeti tot ceea ce ofera Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU sa trageti concluzia daca este modelul potrivit pentru voi.

Despre Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU

Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU aduce multe elemente

Citeste si despre Whirlpool FDLR 70220 S

Partea de asezare a oricarui electrocasnic poate depinde in primul rand de ceea ce inseamna caracteristicile sale constructive. Pentru acest model Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU veti avea nevoie de un spatiu ce sa masoare cel putin 83.7 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 42.5 cm in adancime intrucat aceasta este dimensiunea masinii insa mai aveti de tinut cont de hubloul cu o deschidere spre stanga.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Lista de elemente constructive vizibile din exteriorul acestui model mai contine si elemente precum panoul de control al acestui model si care este unul de tip digital. Totusi putem vedea faptul ca este vorba despre un model slim iar asta ajuta foarte mult pe cei care au o locuinta mai redusa ca si suprafata insa pentru a spala eficient veti avea o capacitate de incarcare de 6kg.

Cat puteti spala si cum puteti spala poate cantarii foarte mult in favoarea acestui model mai ales ca veti avea si 9 programe disponibile pentru spalare. Pentru a alege un program puteti sa optati pentru cele dedicate functie de tipul de material dar si pentru un program dedicat articolelor sport sau cel dedicat spalarii rapide de 30minute.

Citeste si despre Candy CST G362D-S

Putem sa trecem tot la capitolul privind modul de spalare si tehnologii precum cea Clean +, FreshCare +, Soft Move sau Baby Care. Nu sunt de ignorat insa nici elemente ce tin de partea de siguranta si poate fi vorba despre blocarea accesului la interfata, blocarea intantaneee a usii sau sistemul de etanseizare.

Pentru cei care vor sa stie cam tot ce ofera acest model mai putem mentiona si partea de indicare a timpului programului ales, controlul temperaturii, a vitezei de centrifugare pan ala 1200 rpm, detectarea automata a cantitatii sau poate posibilitatea utilizarii unei programari intarziate. Exista si persoane insa care vor sa stie cum poate influenta functionarea acestui model locuinta si linistea acesteia iar ca si nivel de zgomot pe care il poate produce veti avea o valoare de 62dB pentru spalare si de 85dB pentru centrifugare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ca si influenta asupra locuintei mai putem avea si ceea ce inseamna partea de consum de resurse aferent functionarii si care se traduce pentru apa intr-un consum de 8400l mediu anual si cel de energie specific clasei A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply