Samsung WW10M86INOA/LE

Daca va aflati in cautarea unei masini de spalat rufe foarte eficiente, nu ezitati sa investiti intr-un model precum Samsung WW10M86INOA/LE. Acesta este genul de produs care demonstreaza ca masinile de spalat pot fi deosebit de inteligente. Acestea nu sunt doar genul de produse care curata bine rufele, dar si care le improspateaza si le ajuta sa se mentina in cele mai bune conditii. (ACUM la reducere)

Samsung WW10M86INOA/LE

Despre Samsung WW10M86INOA/LE

In cazul acestei masini de spalat rufe, vorbim cu siguranta de atribute smart precum 1600 rotatii pe minut. Nu putem nega faptul ca acest numar este impresionat. Dincolo de asta, masina inseamna o incarcatura buna de 10 kg.

Samsung WW10M86INOA/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW10M86INOA/LE, QuickDrive, AddWash, Eco Bubble, Auto Dosing, Motor Digital Inverter, 10kg, 1600 RPM, Clasa A+++, Alb

Este genul de incarcare ideala pentru familii. Si nu pentru orice fel de familii, ci pentru cele care aleg sa spele foarte des.

Despre Samsung WW10M86INOA/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW10M86INOA/LE – inovatie din gama Samsung

Citeste si despre Beko WTC6733XS0

Masina de spalat vine cu atributul QuickDrive, dar si cu alte functii impresionante precum AddWash, Eco Bubble, Auto Dosing. Toate acestea le veti descoperi pe parcursul materialului nostru, deoarece scopul nostru este sa-i demonstram calitatea.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Clasa de eficienta energetica este un mare plus pentru ea. Este vorba de A+++, ceea ce inseamna o economie substantiala. Pur si simplu masina de spalat nu consuma mult. Este genul de produs care nu poate fi blamat pentru facturile mai mari la lumina si asta pentru ca producatorii modelului Samsung WW10M86INOA/LE au inteles cu adevarat nevoile utilizatorului obisnuit. Quick Drive este atributul acesteia care face ca timpul de spalare sa fie redus cu pana la 50%. Insa, asta nu este tot. Utilizatorul beneficiaza si el de o reducere de energie electrica de pana la 20%. Si totul fara a fi in vreun fel compromisa eficienta in ceea ce priveste spalarea.

Tamburul acestei masini este de tipul Q-Drum. Acesta are partea din spate mobila, fapt care o face sa actioneze precum un pulsator. Astfel, acesta nu face altceva decat sa miste apa in alte directii fata de miscarea obisnuita a tamburului, astfel incat sa fie asigurata spalarea nu doar eficienta, ci si rapida. Si totul datorita acestui tambur care este capabil de a-si face treaba bine.

Citeste si despre Heinner HWM-0914A+++3

Datorita atributului Add Wash, utilizatorul are ocazia sa adauge articole vestimentare, chiar daca programul de spalare a pornit deja. Astfel, hainele pot fi introduse cu usurinta in interior. Este de exemplu cazul hainelor cu tesaturi mai delicate, ce necesita o spalare manuala. Acestea pot fi spalate de mana si adaugate apoi in interiorul masinii pentru a fi uscate si clatite.

Si pentru ca uneori alegerea programelor poate fi usor derutanta, functia Recomandari este genul de expert care identifica ciclul optim de spalare, pentru fiecare tip de incarcatura. Acesta ia in considerare articolele vestimentare si cat de murdare se dovedesc acestea. Functia Planificator ajuta utilizatorul sa isi planifice spalare, astfel incat aceasta sa fie optimizata conform programului zilnic. Asadar, utilizatorul nu trebuie sa stea el dupa masina. Functia Assistent ofera solutii pentru eventualele probleme.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina optimizeaza consumul de apa si de detergent, in conformitate cu cat de murdare sunt rufele din incarcatura. Pretul acestui model este piperat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply