Samsung WD70J5A10AW/LE

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Pentru fiecare locuinta este importanta prezenta unor anumite electrocasnice insa din gama celor obligatorii pe care trebuie sa le aveti o masina de spalat rufe este cu siguranta un must have. Exista insa si lucruri care tin de ceea ce inseamna partea de dupa spalarea rufelor iar asta ne poate duce spre partea de uscare insa una dintre solutii poate fi Samsung WD70J5A10AW/LE.(vezi disponibilitatea)

Samsung WD70J5A10AW/LE

Despre Samsung WD70J5A10AW/LE

Ceea ce se urmareste de regula este ca tipurile de electrocasnice pe care le folositi sa fie in concordanta cu bugetul de care dispuneti insa Samsung WD70J5A10AW/LE nu poate fi considerat ca un model care sa fie foarte scump iar asta cu atat mai mult cu cat veti analiza toate functiile pe care le detine.

Samsung WD70J5A10AW/LE
Samsung WD70J5A10AW/LE

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung , WD70J5A10AW/LE, 1400 rpm, 7 kg spalare, 4 kg uscare, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Alb

Nici in ceea ce priveste aducerea unul electrocasnic modern nu vor fi foarte multe probleme si asta pentru ca acesta este cu siguranta din gama acestora.

Despre Samsung WD70J5A10AW/LE

Fara griji cu Samsung WD70J5A10AW/LE

Citeste si despre Samsung WW70J5446FX/LE

Cum partea de confort tine atat de posibilitatea de a spala rufele rapid si fara prea mult efort cat si de ceea ce inseamna uscarea rufelor putem sa vedem acest model Samsung WD70J5A10AW/LE si ca o modalitate prin care sa aveti tot confortul posibil. Alegerea unei masini de spalat rufe cu uscator insa poate fi varianta dorita si de cei care nu au suficient spatiu pentru a pozitiona doua electrocasnice separate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Partea de asezare nu este o problema foarte mare pentru acest model intrucat dimensiunea de 85 cm pentru inaltime, 60 cm pentru latime si de 55 cm pentru adancime nu difera foarte mult de dimensiunea unei masini de spalat propriu-zise. Trebuie sa mai tinem cont totusi si de faptul ca este un model cu incarcare frontala si are hubloul cu o deschidere spre stanga.

De la dimensiune mai putem trage o concluzie si in ceea ce priveste partea de capacitate de incarcare a acestui model si veti avea pentru partea de spalare o capacitate de 7kg. Daca rufele au fost spalate puteti trece la utilizarea uscatorului de rufe pe care il are Samsung WD70J5A10AW/LE iar pentru asta veti avea o capacitate de incarcare de 4kg.

Citeste si despre Beko WRE6532ZWBW

Puteti alegand un astfel de model sa scapati foarte usor de rufele murdare iar in urma unui program de spalare si a doua programe de uscare sa scapati foarte usor de aceste rufe. Nu trebuie sa uitam nici de partea de programe pe care le veti putea utiliza si asta inseamna poate unul dintre cele 14 programe de spalare si unde sunt si unele precum Super Eco Wash, un program baby Care sau poate cel dedicat imbracamintei outdoor.

Puteti sa spalati si functie de ce preferinte aveti iar pentru asta va pot ajuta si cele 5 trepte de temperatura disponibile sau setarea vitezei de centrifugare de pana la 1400 rpm tot cu ajutorul a 5 trepte posibile. Pentru partea de timp veti avea si un program de spalare rapida si care are o durata minima de 15 minute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In cazul oricaror electrocasnice inseamna si o latura a eficientei energetice si pozitionarea acestui model Samsung WD70J5A10AW/LE este in clasa A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply