Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 21.01.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Nu se mai pune la indoiala utilitatea unei masini de spalat intr-o locuinta. Aceasta este un mare beneficiu pentru orice familie, un ajutor, tocmai de aceea, trebuie aleasa cu grija, astfel incat sa nu regretati alegerea. O recomandare de care va veti bucura cu siguranta este masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE (doar aici in oferta).

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Despre Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Aceasta masina de spalat rufe din gama Samsung este de culoare alba. Are o adancime de 55 cm. De asemenea, latimea sa este de 60 cm. Nu in ultimul rand, are si o inaltime de 85 cm.

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE
Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Acest model este indicat familiilor compuse din 3 membrii, avand in vedere faptul ca este prevazut cu o capacitate de 7 kg. Este o masina de spalat rufe standard, cu o incarcare frontala.  Despre viteza de centrifugare putem spune ca este destul de buna, aceasta fiind de 1400 rpm. O puteti aseza in locuri unde nwsee`u stati chiar atat de mult pentru a nu va deranja zgomotul podus, acesta avand un nivel la centrifugare de 74 dB. De asemenea, zgomotul la spalare are un nivel maxim de 54 dB. Se poate controla destul de usor, panoul de comanda fiind digital.

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE – informatii referitoare la domeniul tehnic

Un motiv in plus sa achizitionati aceasta masina de spalat rufe este clasa de eficienta energetica, aceasta fiind A+++, printre cele mai performante clase, care consuma putin curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Consumul anual de energie al masinii de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este de 157 kW/h, fiind destul de scazut. De asemenea, are un consum mediu anual de apa de 7400 l, fiind potrivit pentru capacitatea sa de incarcare. Modul de deschidere a hubloului este spre partea stanga. De asemenea, are functia de afisare a timpulu ramas; centrifugare, dar si status program. Nu trebuie uitat nici faptul ca are functia de curatare eco pentru tambur, aceasta fiind utila.

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE – consuma putin si spala mult

In ceea ce preiveste siguranta acestui model, trebuie spus ca detine functia de blocare acces pentru interfata. Tehnologia acestei masini de spalat rufe este AddWash. Ce inseamna acest lucru? Acest lucru inseamna ca veti putea adauga haine in masina de spalat, chiar daca a inceput ciclul de spalare, ceea ce reprezinta un avantaj.

Cat despre programele de spalare pe care le are aceasta, trebuie spus ca sunt diverse, astfel incat sa puteti spala cat mai multe tipuri de rufe. Acestea sunt pentru: lana, bumbac, sintetice, sport, colorate, dar si Baby Care. De asemenea, mai include si programele Extra-clatire, clatire + stoarcere si spalare zilnica. Mai are si un program rapid, a carui durata este de doar 15 min.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Aceasta masina de spalat rufe incorporeaza si un sistem prin care sunt monitorizate erorile, numit Smart Check. Acesta le va detecta si le diagnostica, astfel incat sa nu mai pierdeti timp chemand un specialist. Totul se realizeaza prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone. Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE are un pret pe masura caracteristicilor sale, fiind un model de calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply