Electrolux EDH3897SDE

Probabil ca toti cei care isi doresc un uscator au studiat deja piata si au vazut ca oferta este una destul de variata. Exista cateva modele ieftine (mult mai putin decat in cazul altor aparate electrocasnce) care in general consuma mai mult curet, dar ofera un nivel rezonabil de calitate. Majoritatea sunt insa modele de clasa medie, mai scumpe decat o masina de spalat normala, dar cum nu consuma prea mult, investitia este una care merita facuta. In final, gasim modele de clasa permium. Nici ele nu sunt multe, dar cu siguranta aduc avantaje in plus. Electrolux EDH3897SDE (vezi aici cel mai bun pret) este un astfel de model si daca din punct de vedere vizual el nu aduce foarte multe elemente in plus, in mod cert convinge ca merita investitia atunci cand aduci in discutie modul de functionare.

Electrolux EDH3897SDE

Despre Electrolux EDH3897SDE

Este de asteptat ca mai toate uscatoarele sa arate cam la fel (asa cum se intampla si cu masinile de spalat, cu frigiderele si cu majoritatea aparatelor). Totusi, cred ca modelele premium ar putea sa varieze un pic design-ul, pentru a arata ca merita bani in plus. In mod cert, Electrolux EDH3897SDE nu arata rau, dar este greu sa faci diferenta intre el si un aparat mai ieftin. Are aceeasi culoare alba, un panou de control si afisaj electronic LCD foarte similare cu ceea ce mai gasim pe piata. Diferenta in bine consta in capacitatea de uscare. Acesta vine cu 9 kilograme de rufe, adica mai mult. Design, este vorba despre rufe nu foarte pretentioase, pentru ca atunci cand usuci materiale sensibile (lana, panza, matase etc), e clar ca nu poti baga la fel de multe in aparat.

Electrolux EDH3897SDE
Uscator de rufe Electrolux Inverter EDH3897SDE, Condensare cu pompa, Sistem cu abur, 9 kg, Clasa A++, LCD, Alb

Nici in cazul dimensiunilor, Electrolux EDH3897SDE nu sta rau. Desi are o capacitate usor mai mare, acest lucru nu se traduce si in mai mult spatiu ocupat. In continuare, un uscator de rufe nu e potrivit pentru o garsoniera, dar acesta nici nu ocupa mai mult spatiu decat oricare alt model mai mic.

Electrolux EDH3897SDE

Uscare cu aburi si multe alte posibilitati

Asa cum spuneam, Electrolux EDH3897SDE este un model premium. Si cea mai importata caracteristica in plus este prezenta unui sistem de uscare cu aburi. Acesta permite uscarea eficienta a unor materiale mai pretentioase, in timp ce ele isi pastreaza calitatea initiala si nu se deterioreza absolut deloc. Bineinteles, multe uscatoare moderne promit acest lucru, dar aici calitatea este cu totul alta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Spre exemplu, daca vrei sa usuci camasi, poti seta uscatorul in asa fel incat ele sa iasa gata pentru purtare, ca si cum ar fi gata calcate. Nu poti usca prea multe deodata, dar nici nu vei depune vreun efort pentru a le calca. In rest, programale asigura o mare varietate de materiale care pot sa fie uscate, chiar si unele pentru care se recomanda spalarea manuala. Si panoul de control este simplu. Rotita este folosita pentru a stabili programul, in timp prin cele cateva butoane existente setezi timpul si temperatura aburului. De asemenea, Electrolux EDH3897SDE si o functie de programare intarziata, exact ca la masinile de spalat.

Din ce am vazut, unii cumparatori s-au plans ca mirosul detergentului iese din haine, dar in general consider ca ele ies destul de proaspete din uscator. Daca folosesti si balsam, cu atat mai bine. De asemenea, rufele ies si fara scame, dar asta inseamna ca va trebui sa curati filtrul cam dupa fiecare doua utilizari.

In cele din urma, un alt mare avantaj este consumul. Electrolux EDH3897SDE foloseste un motor inverter, dar si pompa de caldura, iar cele doua sisteme, combinate, aduc un o clasa energetica de nivel superior. Modelul face parte din categoria A++, consuma putin si diferentele nu se vor observa prea mult atunci cand vin facturile (bineinteles, ele exista, caci vorbim despre un aparat marisor, dar sunt rezonabile, chiar mici as putea sa spun).

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Electrolux EDH3897SDE este, probabil, unul dintre cele mai bun modele de uscator de pe piata de la noi. Prin faptul ca utilizeaza acest sistem cu aburi, el aduce destul de multe lucuri in plus fata de modelele care nu au asa ceva. In plus, consuma putin si chiar daca nu arata intr-un mod deosebit, tot se prezinta destul de si din acest punct de vedere. Mai ramane problema pretului, acesta nefiind cel mai mic. Dar daca vrei un produs de calitate superioara, atunci merita cu siguranta sa investesti in el.

9.5 Total Score
Electrolux EDH3897SDE, uscator premium

Electrolux EDH3897SDE este, probabil, unul dintre cele mai bun modele de uscator de pe piata.

PROS
  • Are sistem de uscare cu aburi
  • Programe variate, care iti scot rufele exact asa cum vrei
  • Consum redus
CONS
  • Design cam banal pentru un produs premium
User Rating: Be the first one!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply