Beko WRE6632ZWBW

Tinuta este un aspect foarte important pentru orice persoana. Aceasta ii determina pe cei din jur sa-si faca o impresie despre cel sau cea care o poarta. Iar pentru a fi siguri ca nu dati gresi, alegeti intotdeauna haine curate si calcata. Indiferent daca este vorba de articole de brand sau haine apartinad unor firme mai putin renumite, igiena este principalul criteriu de care se tine cont atunci cand vine vorba de orice tinuta. Iar pentru o ingrijire corespunzatoare a hainelor, este nevoie de o masina de spalat eficienta. Daca sunteti adeptii masinilor de spalat slim si inteligente, cu siguranta un model precum Beko WRE6632ZWBW este exact ce aveti nevoie. Sa facem cunostinta mai bine.(vezi disponibilitatea)

Beko WRE6632ZWBW

Despre Beko WRE6632ZWBW

Masina de spalat rufe slim Beko WRE6632ZWBW nu este doar un model de dimensiuni reduse, ci este unul imbracat intr-o carcasa de culoare alba. Din punct de vedere al designului, o putem considera clasica.

Beko WRE6632ZWBW
Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6632ZWBW, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb

Numarul de rotatii al acesteia este de 1200, ceea ce poate fi catalogat drept suficient. Nu aveti nevoie de prea multe rotatii, daca obisnuiti sa va spalati hainele des. In schimb, daca lucrati cu uniforme care se murdaresc, ca de exemplu cele din domeniul constructiilor sau vopsitoriei, un numar mai ridicat de rotatii precum 1400 sau 1600 ar ajuta mai mult in procesul de spalare. Referitor la capacitatea acestei masini, putem spune ca aceasta este suficienta. In masina incap nu mai mult de 6 kg de rufe.

Despre Beko WRE6632ZWBW

Masina de spalat rufe slim Beko WRE6632ZWBW – niciun motiv sa-i spuneti nu

Citeste si despre Whirlpool AWO/C61000

Avand in vedere faptul ca iarna isi intra treptat in drepturi, in curand vom fi nevoiti sa purtam paltoane si geci groase. Din fericire modelul slim Beko are un program special pentru acestea. Se numeste Down Wear si este ideal pentru curatarea perfecta a unor astfel de materiale. Lor li se adauga si paturile sau pilotele groase, asa cum sunt cele cu puf de gasca.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pe langa asta, Beko WRE6632ZWBW vine cu un program special pentru lenjerie intima. Aceasta este realizata din materiale delicate precum matasea sau satinul, iar spalarea la un program nepotrivit ar duce la deteriorarea ei.

Daca sunteti iubitori de miscare si sport, nu doar ca sunteti norocosi deoarece veti avea un stil de viata mai sanatos, ci puteti uita si de grija spalarii articolelor sportive. Acestea se murdaresc usor, dar se si curata usor cu ajutorul programului Sports. Asa ca indiferent ca este vorba de Cycling, jogging, fotbal sau drumetii pe munte, masiana de spalat rufe slim Beko WRE6632ZWBW face fata provocarilor.

Citeste si despre Beko HTV8743XG

Tehnologia OptiSense este special conceputa pentru acest producator si ajuta la obtinerea unui consum mai scazut de detergent si apa. Printre senzorii care se ocupa de spalare, Beko a inclus si unii care au rol in ingrijirea tesaturilor, astfel incat durata de viata a hainelor sa fie considerabil prelungita.

OptiSense lucreaza bine cu Aqua Fusion, programul care dozeaza corespunzator consumul de apa in timpul spalarii. Nici consumul de curent nu este mare, ceea ce face produsul ideal pentru familii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul masinii de spalat nu este mare, ci este potrivit tuturor dotarilor de care aceasta da dovada si pe care i le ofera utilizatorului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply