Beko WITC7612B0W

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Aspectul locuintei poate fi unul foarte important pentru majoritatea dintre noi insa la fel de importanta este si utilitatea acesteia si mai exact cum veti putea sa va bucurati de o viata usoara si placuta. In toate aceste situatii veti avea de introdus si rolul pe care il pot avea unel eelectrocasnice iar un model Beko WITC7612B0W poate sa fie fara probleme pozitionat in orice locuinta.(vezi disponibilitatea)

Beko WITC7612B0W

Despre Beko WITC7612B0W

Multi aleg un model de masina de spalat functie de pretul de achizitie pe care il are insa in cazul Beko WITC7612B0W putem sa vorbim despre un pret destul de prietenos daca privim sau punem in balanta toate functiile pe care le detine si pe care le veti putea utiliza.

Beko WITC7612B0W
Beko WITC7612B0W

Masina de spalat rufe incorporabila Beko WITC7612B0W, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb

Cum am plecat de la modul de amenajare a locuintei putem mentiona faptul ca este vorba despre o masina de spalat cu incarcare frontala insa utilizarea efectiva poate sa insemne mult mai multe caracteristici.

Despre Beko WITC7612B0W

Asunderea Beko WITC7612B0W

Citeste si despre Bosch WTW87463BY

Posibilitatea de a va amenaja dupa cum doriti baia, bucataria sau intreaga locuinta inseamna si analiza caracteristicii acestui model Beko WITC7612B0W de a fi incorporabila. In acest fel veti putea sa optati pentru orice fel de mobilier doriti si astfel sa nu afecteze culoarea alba pe care masina de spalat o are aspectul sau designul incaperii unde va fi asezata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Trebuie ca totusi partea de asezare sa tina cont dupa cum spuneam de faptul ca este un model cu incarcare frontala dar in acelasi timp si de dimensiunea pe care o are. Veti avea pentru aceasta masina o inaltime de 82 cm, o latime de 60 cm si o adancime de 57 cm insa la aceasta din urma mai punem si hubloul cu o deschidere spre stanga si un diametru de 30cm.

Pozitionarea nu complica deloc alegerea acestui mdoel iar faptul ca are un gabarit poate putin mai mare este si din cauza ca va ofera o capacitate de incarcare de pana la 7kg de rufe. Posibilitatea de a spala repede mai depinde pe langa cat de multe rufe veti putea aseza la interior si de functiile sau programele pe care le detine.

Citeste si despre Gorenje D8565NR

Pe lista de programe veti avea disponibile 15 si dintre acestea veti putea alege cele clasice sau poate fi vorba despre unele mai moderne precum spalarea manuala, spalarea articolelor sport, programul Hygiene 20grade sau cel pentru lenjerie.

Pe lista de functii oferite de Beko WITC7612B0W vom avea cele precum afisarea timpului de spalare ramas, sistemul de control al balansului, sistemul de control pentru excesul de apa sau cel automat de reglare a consumului de apa. Pentru functiile de siguranta veti avea cea de blocare de siguranta sau cea de blocare a accesului la interfata dar sunt prezente si unele tehnologii precum Optisense, Aquawave sau AquaFusion.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Toate functiile si caracteristicile pe care le prezinta Beko WITC7612B0W vor fi legate si de ceea ce inseamna partea de consum de resurse aferente utilizarii. Pentru consumul de apa veti avea un consum mediu anual de 9899 l iar pentru energia electrica unul de 173 kWh mediu anual ce o pozitioneaza in clasa A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply