Beko DH8544RX

Cand vorbim despre performanta unui uscator, trebuie sa luam in calcul toate detaliile: de la consum, pana la rapiditate si programe speciale. Iar cand vine vorba de optimizare, putem observa ca modelul Beko DH8544RX sta foarte bine la acest capitol. El este si recomandarea noastra din aceasta recenzie. (vezi disponibilitatea)

Beko DH8544RX

Despre Beko DH8544RX

Beko DH8544RX este un uscator bun, care vine cu programe speciale, pentru diverse tesaturi. Astfel, indiferent ca este vorba de jeansi sau articole sport, orice tip de imbracaminte va fi perfect uscat.

Beko DH8544RX
Uscator de rufe Beko DH8544RX, Uscare Hybrid, Motor Prosmart Inverter, LCD, 8 kg, 16 programe, Clasa A+++, Alb

Ba mai mult, acest uscator de rufe ce apartine producatorului Beko vine cu un design special al cuvei. Acesta poarta denumirea de Aquawave si face ca aceasta sa beneficieze de conditii optime pentru a usca eficient rufele de orice fel: de la bluze si rochii delicate, pana la pulovere de langa, care intra la apa.

Despre Beko DH8544RX

Uscator de rufe Beko DH8544RX – de ce este necesar un asemenea produs?

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU

In primul rand, acest uscator da dovada de o tehnologie aparte: RapiDry TM. Aceasta ajuta utilizatorul sa fie cat se poate de rapid, in ideea de a nu petrece foarte mult timp, asteptand ca rufele sale sa fie gata. Iar pentru a va face o idee clara de cum stau lucrurile, va spunem ca modelul Beko DH8544RX are o capcitate de uscare de 8 kg. Acest lucru il face suficient pentru lenjerii de pat, prosoape, halate de baie si altele asemenea.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Aceasta capacitate pe care o putem numi generoasa, chiar comparativ cu unele uscatoare, face ca el sa usuce mai rapid cu 42% decar alte dispzozitive aflate pe piata. Iar rezultatele bune se datoreaza combinarii unui tip de uscare conventionala, cu pokmpa de caldura. Desigur, pentru utilizatorii care nu se grabesc, exista si varianta de a apela la o uscare mai lenta, dar in acelasi timp si mai economica.

Iar cand vine vorba de economii, vorbim de energie electrica, pentru ca aceasta este sursa de alimentare a produsului. In orice caz, utilizatorii nu trebuie sa se planga, deoarece uscatorul face parte din clasa A+++, fiind unul dintre cele mai economice modele de pe piata.

Citeste si despre Gorenje D8565NR

Dintre dotarile produsului face parte si un motor de tipul Prosmart Inventer. Acesta se dovedeste un partener de nadejde care nu isi lasa balta utilizatorii, atunci cand au nevoie. Este un motor rezistent, care lucreaza bine cu produsul, crescandu-I considerabil eficienta. Functia Eco Gentle TM – Heat Pump face si ea parte dintre dotarile produsului, setand o temperatura mai scazuta, pentru hainele ceva mai delicate. In felul acesta, tesaturile, indiferent de ce tip este vorba sunt considerabil protejate.

Tehnologia Optisense nu are cum sa nu fie mentionata in cazul acestui produs. Ea este cea care seteaza etapa de uscare, in functie de cum ii dicteaza senzorii din dotare. Astfel, unele haine mai ude sau umede au nevoie de o treapta mai ridicata, in timp ce altele se pot multumi cu o treapta mai scazuta. Ba mai mult, uscatorul detecteaza usor caderile de tensiune, protejandu-se de eventualitatea unui soc.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul uscatorului de rufe Beko DH8544RX este bine setat, incadrand modelul in tipare. Mai toate dispozitivele din gama Beko, cu caracteristici asemanatoare, au un pret similar.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo