AEG L9WBA61B

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Pentru cei care fac parte dintr-o familie numeroasa si au nevoie de o masina de spalat rufe cu uscator, va putem face o sugestie. Este vorba despre un model modern care incorporeaza functii diverse si tehnologii performante, acesta fiind chiar masina de spalat rufe cu uscator AEG L9WBA61B.(ACUM la reducere)

AEG L9WBA61B

Despre AEG L9WBA61B

Adancimea pe care o are acesta este de 600 mm. In plus, are si o latime de 630 mm. Precizam faptul ca include o greutate de 99.5 kg. Despre inaltimea sa trebuie spus ca este de 870 mm. Lungimea cablului de alimentare a acestui exemplar este 1.8 m. Nu trebuie uitat de culoarea pe care o are, aceasta fiind albul. La acest model intalnim un consum anual de energie de 180 kWh. Despre consumul de apa trebuie precizat ca este de 15000 l. Cat despre eficienta energetica trebuie spus ca este de tipul clasei A dintr-o gama de la A+++ la D.

AEG L9WBA61B
AEG L9WBA61B

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV5021-2, 8 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, afisaj electronic, Alb

Masina de spalat rufe cu uscator AEG L9WBA61B detine un uscator cu o capacitate de 6 kg, ceea ce inseamna ca veti putea usca destul de multe rufe. Nivelul de zgomot la un ciclu de uscare este de 66 dB.

Despre AEG L9WBA61B

Masina de spalat rufe cu uscator AEG L9WBA61B – despre importanta caracteristicilor tehnice

Citeste si despre Arctic APL61222BDW3

Masina de spalat rufe cu uscator AEG L9WBA61B detine o incarcare frontala. In plus, aceasta se potriveste unei familii formata din 4-5 membrii, ceea ce inseamna ca este un model destul de incapator. Astfel, despre capacitatea de incarcare a acesteia trebuie spus ca este de 9 kg. De asemenea, mai trebuie mentionat si faptul ca acest model are o viteza maxima la centrifugare de 1600 rpm. Produce un nivel de zgomot la centrifugare de 75 dB.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Mai mult, nivelul de zgomot la spalare este si el de 49 dB. Hubloul acesteia se deschide spre stanga. Panoul de comanda este unul modern, fiind digital. Mai mult, acest exemplar detine programe bune de spalare, acestea fiind pentru lana, bumbac, stoarcere, delicate, drenare, blugi, sintetic, clatire, lenjerie, antialergenic, dar si Rapid 20.

Durata pe care o are programul rapid este de 20 min. Tehnologia SensiDryS pe care o incorporeaza acesta face referire la un sistem care include tesaturi, indiferent daca sunt delicate sau din lana. Pompa de caldura va control a temperaturile si miscarile tamburului astfel incat totul sa fie spalat asa cum trebuie.

Citeste si despre Whirlpool TDLR 60112

Tehnologia inovatoare Sensidry confera rezultate eficiente. Aceasta va oferi economii de pana la 40% la energie. De asemenea, economiile vor fi si si apa.

Tehnologia ProSenses este cea care va adapta automat durateIe de spalare, precum si cele uscare la dimensiunea pe care o are incarcatura. Daca incarcatura este mai mica, este firesc sa consume mai putin. Dar daca este mai mare, va consuma mai mult. Acesta va asigura cicluri convenabile, dar si economice, acestea fiind cele care vor oferi economii la apa, dar si la energie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe cu uscator AEG L9WBA61B este un produs de calitate potrivit pentru o familie numeroasa. Aceasta include numeroase functii bune si un pret pe masura acestora.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply