Whirlpool TDLR 60112

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Hainele murdare sunt specifice fiecaruia dintre noi si poate fi vorba despre o cantitate ce variaza functie de activitatile pe care le desfasuram sau poate fi vorba despre familiile cu copii in care cu siguranta este vorba despre nevoia de a spala mai mult. Whirlpool TDLR 60112 poate veni ca si ajutor in astfel de situatii si poate fi vorba despre faptul ca pune la dispozitie o serie de caracteristici avantajoase.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool TDLR 60112

Despre Whirlpool TDLR 60112

Este vorba despre o masina de spalat rufe automata iar asta este un prim element benefic prin comparatie cu alte modele cu spalare semiautomata. Adaugam pe urma faptul ca este un model cu incarcare verticala iar asta inseamna si faptul ca Whirlpool TDLR 60112 va ocupa mai putin din suprafata incaperii unde va fi asezata.

Whirlpool TDLR 60112
Whirlpool TDLR 60112

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 60112, 6th Sense, 6 kg, 1000 rpm, 40 cm, Clasa A+++, Alb

Datorita caracteristicii de a fi cu incarcare verticala un astfel de model poate fi exact ce este nevoie pentru confortul unei locuinte reduse ca si suprafata sau unde pozitionarea unui astfel de electrocasnic este mai dificila.

Despre Whirlpool TDLR 60112

Un mod de imbunatatire a traiului prin Whirlpool TDLR 60112

Citeste si despre AEG T8DEA68S

Comparatia aducerii Whirlpool TDLR 60112 in slujba voastra cu situatia in care poate sunteti nevoiti sa spalati manual sau aveti probleme datorita utilizarii unui model imbatranit nu are cum sa fie decat in favoarea acesteia. Totusi pentru a o aduce trebuie ca pretul pe care il are sa fie unul pe placul vostru si sa va ofere ceea ce aveti nevoie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Primul lucru care il ofera este partea de pozitionare usoara prin prisma gabaritului de 90 cm in inaltime, 60cm in adancime si de 40 cm in latime. Pozitionarea inseamna si partea de legare la sursa de curent sau cea de apa iar consumul pentru aceste resurse este unul de 8500l mediu anual de apa si un consum mediu de energie electrica de 137 kWh.

Datorita consumului pe care il are Whirlpool TDLR 60112 este un model care se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A pentru spalare si A+++ ca pozitionare generala. Eficienta unei masini de spalat insa poate fi evaluata si functie de partea de cantitate de spalare si veti avea una de 6kg ceea ce poate fi suficient pentru majoritatea familiilor.

Citeste si despre Simbio SBWM60

Cantitatea de rufe insa este spalata sau poate fi spalata cu ajutorul unuia dintre cele 12 programe si care cuprind unele precum cel dedicat rufelor delicate, cel dedicat rufelor din lana sau cel pentru articole sport sau colorate. Lista de programe este completata si de unele mai speciale si asta pentru ca veti avea un program de clatire intensiva, un program antibactarial dar si un program cu consum redus de energie.

Cum spalarea trebuie urmata de o uscare rapida pe langa programul de spalare rapida veti avea si o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm. Toate utilizarile sunt sustinute si de tehnologii precum Drum up, soft opening sau al 6lea simt iar ca si siguranta veti avea posibilitatea blocarii accesului la interfata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nevoile fiind diferite si ceea ce poate fi vazut ca avantaj la acest model Whirlpool TDLR 60112 poate diferii insa importanta este faptul ca acestea sunt multiple.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply