Samsung DV70M5020QW/LE

Sunt cunoascute avantajele pe care le ofera un uscator de rufe, mai ales pentru persoanele mereu ocupate. Datorita acestuia, veti avea mereu uscate la timp. Un model indicat este si uscatorul de rufe Samsung DV70M5020QW/LE. (vezi disponibilitatea)

Samsung DV70M5020QW/LE

Despre Samsung DV70M5020QW/LE

Este un model cu o carcasa de culoare alba. De asemenea, adancimea uscatorului de rufe din gama Samsung este si ea de 64 cm. Mai are si o latimea este de 60 cm, destul de potrivit din acest punct de vedere.

Samsung DV70M5020QW/LE
Uscator de rufe Samsung DV70M5020QW/LE, 7 kg, 16 programe, Clasa A++, Pompa de caldura, Afisaj LED, Alb

Facand referire la inaltimea sa, trebuie spus ca este de 85 cm. Greutatea acestui exemplar este de 50 kg. Hubloul are o deschidere destul de usoara, respectiv spre partea dreapta.

Despre Samsung DV70M5020QW/LE

Uscatorul de rufe Samsung DV70M5020QW/LE – caracteristicile care fac parte din componenta sa tehnica

Citeste si despre LG F12C3QD

Pe de o parte, acest uscator de rufe include 16 programe, acestea acestea fiind destul de multe, astfel incat sa se potriveasca pentru a usca aproape orice tip de material. Are si 3 trepte de uscare, astfel ca puteti sa alegeti treapta potrivita pentru tipul de material pe care il aveti in uscator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

De asemenea, uscatorul de rufe Samsung DV70M5020QW/LE are clasa de eficienta energetica A++, despre care este stiut faptul ca va oferi un consum scazut de curent electric. Eficienta energetica la uscare a aparatului apartine clasei B. Acest tip de uscator de rufe este alimentat electric. De asemenea, are o capacitate de incarcare de 7 kg, datorita careia veti putea usca rufe cat pentru o familie din 4 membrii. Nivelul de zgomot produs este de 65 dB. Desi nu este o masina de spalat, si acest uscator de rufe are un indicator pentru nivelul de apa. Acesta va va arata cata apa a fost extrasa din haine, dar si cata apa este in rezervor, astfel incat acesta sa poata fi golit.

Programele si functiile acestui uscator de rufe sunt multe si diverse. Astfel ca, functiile acestuia sunt: OptimalTemp, avand si functia de redare a informatiilor pe display. Mai include si un indicator pentru eroare mesaj. In plus, dispune si de optiunea Child Lock, dar si de cea de indicator pentru nivelul de apa.

Citeste si despre Electrolux EWF1487HDW

Acest aparat electrocasnic beneficiaza si de tehnologia inteligenta OptimalDryTM. Despre aceasta tehnologie trebuie spus si faptul ca este cea care se foloseste de senzorii de umiditate pentru a oferi rezultate de calitate. In plus, va utiliza si mai multa energie electrica. In ceea ce priveste filtrul de curatare, trebuie spus ca si acest model un asfel de accesoriu, care va aduna scamele intr-un loc. Acesta va va ajuta sa aveti mereu hainele curate si fara scame. In plus, in doar 35 de minute veti avea hainele uscate, pentru cei care se afla mereu pe fuga.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, uscatorul de rufe Samsung DV70M5020QW/LE se numara printre uscatoarele de rufe de tip modern, care are functii incorporate multe programe de spalare, dar si functii la fel de bune. De asemenea, este un exemplar care isi merita pretul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply