Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE este cu siguranta genul de produs care va capteaza atentia, indiferent ca este vorba de un magazin online sau unul offline. Iar cand spunem acest lucru nu ne referim doar la dotarile bune, superioare din punct de vedere calitativ, ci si la design. Pana la urma, designul conteaza, mai ales ca masina de spalat se afla mai mereu la vedere. (Doar acum la reducere)

Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE

Despre Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE

Usa Crystal Gloss confera masinii un design special. Produsul are culoarea alba, insa, usa sparge monotonia, adaugand nuante de alb translucid si albastru de tip Ocean Blue. Astfel, produsul devine unul elegant, cochet, dar in acelasi timp modern.

Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE
Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE, 8 kg, 1400 RPM, A+++, 60 cm, Alb

Din punct de vedere al numarului de rotatii, masina da dovada de 1400. Ea are o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce se poate numi destul de generos din partea unui astfel de produs.

Despre Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE – nu doar economica, supereconomca

Citeste si despre Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE se poate lauda cu o economisire de energie foarte buna, fiind situata in clasa A+++. Acest lucru reprezinta un mare plus, deoarece o masina consuma destul de multa apa sau energie, in general. Insa, produsul prezentat este clar o exceptie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Foarte interesant de remarcat este faptul ca aceasta masina de spalat permite utilizatorului sa adauge articole in cuva sa, chiar daca ciclul de spalare a inceput deja. Acest lucru este ideal pentru cei care au obiceiul sa uite. Din cauza griji cotidiene si a stilului de viata agitat, se intampla de foarte multe ori sa neglijam aspecte importante precum hainele. Iar daca nu le adaugam in cosul de rufe imediat, probabilitatea de a uita este foarte mare.

Totodata, daca vreti neaparat sa spalati rufele la mana, puteti alege optiunea de a le stoarce si clati. Nu-i ca este smart? Mai mult decat atat, motorul acestei masini are un inventor digital care genereaza o eficienta electrica superioara, adica un consum foarte redus, avand in acelasi timp rolul de a reduce zgomotul. Drept urmare, daca vreti sa va apucati de spalat noaptea, fara a va deranja vecinii, puteti face acest lucru fara probleme. Si nu doar ca va lasati vecinii sa doarma, ci nici ceilalti locuitori ai casei nu vor avea nicio problema.

Citeste si despre Siemens WT47W540BY

Si pentru ca este vorba de Samsung, este firesc ca modelul sa vina cu un sistem de monitorizare de tipul Smart Check. Aceasta dotare este una foarte fireasca in cazul unor asemenea masini, avand rolul de a informa utilizatorul daca pe parcursul folosirii masinii de spalat apar erori. Pentru a comunica eficient cu masina, utilizatorul trebuie sa-si instaleze pe mobil o aplicatie pe care o poate accesa usor. Iar in cazul in care apar probleme, el va stii imediat si va duce masina in service pentru reparatii.

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE inseamna si programe bune. Dintre acestea se remarca cel care determina o ingrijire excelenta a materialelor, astfel incat ele sa nu se deterioreze sau scamoseze. Este un program special conceput pentru haine delicate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, acesta nu poate fi numit mare. Este un pret obisnuit, care face cinste dotarilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply