LG F2J6QY0W

O achizitie care sa merite nu se face la intamplare. Mai ales cand este vorba despre o masina de spalat rufe. Aceasta trebuie sa fie una care sa se potriveasca necesitatilor si care sa aiba functiile pe care le doriti. Astfel, veti avea parte de numeroase avantake. Un model economic si cu functii moderne este si masina de spalat rufe LG F2J6QY0W. (vezi disponibilitatea)

LG F2J6QY0W

Despre LG F2J6QY0W

Diametrul hubloului este de 30 cm. Greutatea este si ea de 63 Kg. Mai mult, are o adancime de 56 cm, fiind ceva mai mare fata de alte modele. Este important de spus si faptul ca are o inaltime de 85 cm, iar latimea este de 60 cm. Culoarea ce caracterizeaza acest model este albul.

LG F2J6QY0W
Masina de spalat rufe LG F2J6QY0W, Direct Drive, SpaSteam, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Consumul anual energie al sau este de doar 121 kWh. Consum mediu anual de apa ajunge la 10700 l. Eficienta energetica a acestui exemplar este una de tipul clasei A+++. Acesta este un avantaj din start, intrucat nu va consuma mult curent electric, iar acest lucru inseamna economii din punct de vedere financiar. Eficienta energetica la centrifugare si la spalare apartine clasei A.

Despre LG F2J6QY0W

Masina de spalat rufe LG F2J6QY0W � are caracteristicile tehnice necesare?

Citeste si despre Whirlpool AWE 55208

Precizam despre acest model faptul ca este unul standard cu o incarcare frontala. Capacitatea sa este 7 kg, ceea ce inseamna ca este una medie, potrivita pentru o familie care are 3 membrii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe LG F2J6QY0W dispune de o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 72 dB. De asemenea, la spalare acesta ajunge la 55 dB. Avand in vedere ca se deschide spre partea stanga, acesta se afla la indemana oricui. Panoul sau de comanda este unul digital.

Masina de spalat rufe LG F2J6QY0W prezinta functiile: programares intarziata, autodiagnosticare, dar si Smart Diagnosis. Mai dispune si de 6 Motion DD, auto restart, NFC si functia de adaugare articole. Nu ii lipseste nici functia de blocare acces interfata. Tehnologia care imbunatateste functionarea acestui model este Motor Direct Drive. Programele pentru spalare sunt in nnumar de 15. Acestea sunt: programul rapid, pentru spalarea bumbacului, programul sport, programul de prespalare, cel de spalare delicata, dar si cel antialergic. Nu trebuie uitat de programele anti-pata, amestecate, spalare usoara, avand si program special pentru plapumi si SpaSteam.

Citeste si despre Samsung DV70M5020QW/LE

Programul rapid are o durata de spalare a rufelor de 30 min. Are si 2 dispensere: unul pentru balsam si unul pentru detergent. INVERTER DIRECT DRIVE� este motorul acestui model care face sa fie silentios, economic si eficient. Asa cum spune si denumirea, Smart Diagnosis� este functia care va va ajuta sa diagnosticati imediat o problema.

Programul anti alergic�de care dispune modelul este unul care va combate alergenii datorita aburilor pe care ii foloseste tehnologia. 6 Motion Direct Drive�este tehnologia ce apartine gamei LG care ofera performante la spalare. COTTON/GENTLE/STAIN CARE sunt tipurile de materiale pe care le spala acest aparat electrocasnic.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe LG F2J6QY0W este un mare avantaj pentru cei care aleg sa o utilizeze. Are multe functii bune, precum si un pret pe masura caracteristicilor sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply