Indesit EWSD 61051 W EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 24.08.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Aveti nevoie de o masina de spalat rufe rapid pentru locuita dumneavoastra si nu stiti ce sa alegeti? Pentru a nu mai pierde timp prin magazine, noi va oferim un model, acesta fiind Masina de spalat rufe slim Indesit EWSD 61051 W EU.(ACUM la reducere)

Indesit EWSD 61051 W EU

Despre Indesit EWSD 61051 W EU

Cu o adancime de 42 cm, acest model se va putea incarca suficient de bine. Mai mult, este un model dotat si cu o latime de 59.5 cm. Inaltimea sa masoara 85 cm. Greutatea pe care o cantareste este de 60 kg. Carcasa acestei masini de spalat rufe este de culoare alba.

Indesit EWSD 61051 W EU
Indesit EWSD 61051 W EU

Masina de spalat rufe slim Indesit EWSD 61051 W EU, 1000 rpm, 6 KG, Clasa A+, Alb

Despre acest model din gama Indesit trebuie spus ca are o clasa de eficienta energetica A+, aceasta fiind de mare utilitate in vederea consumului mai redus de energie electrica. Astfel, consumul anual de energie de care va dispune acest model va fi de 196 kW/h.

Despre Indesit EWSD 61051 W EU

Cum se prezinta Masina de spalat rufe slim Indesit EWSD 61051 W EU in ceea ce priveste partea tehnica?

Citeste si despre Hotpoint FMSG 623B

Un aspect demn de luat in considerare este si capacitatea de incarcare de care dispune acest model, acesta fiind de 6 kg despre care trebuie stiut ca o face potrivita pentru un cuplu sau chiar pentru persoanele care locuiesc singure.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cu o incarcare de tip frontal, rufele vor fi mai usor de asezat in vederea unei spalari mai eficiente. Incastrarea acestui model este de tip standard, un tip des intalnit. Tipul masinii de spalat este si el standard, fiind un tip slim, ceea ce ofera avantaje din punct de vedere al design-ului.

Masina de spalat rufe slim Indesit EWSD 61051 W EU dispune de o viteza de centrifugare de 1000 rpm, aceasta fiind o valoare destul de buna pentru o astfel de masina de spalat rufe. In vederea asezarii sale este important de stiut ca are si un nivel de zgomot de 60 dB, ceea ce inseamna ca o puteti aseza in baie sau pe hol, acolo unde nu stati prea mult. Materialul din care este realizata cuva acestei masini de spalat rufe este poliplex, acesta fiind un material destul de bun.

Citeste si despre Whirlpool HDLX 70410

Aceasta masina de spalat rufe incorporeaza si un timer, acesta fiind de mare utilitate, intrucat va afisa informatii importanta despre procesul de spalare. Are si un control in trepte al temperaturii, acesta fiind un mare avantaj, intrucat veti putea controla temperatura in functie de materilul pe care il va spala. Nu ii lipseste nici programarea intarziata, aceasta fiind cea care va va ajuta sa programati aparatul asa cum va doriti. Functiile de siguranta sunt blocarea accesului interfetei, dar si semnalizarea pentru finalizarea programului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spalat rufe slim Indesit EWSD 61051 W EU are 16 programe de spalat, dintre care precizam programele de spalare pentru: lenjerii, rufe delicate, matase, lana, bumbac, perdele, tricouri, incaltaminte. Treptele de viteza pentru pentru viteza la centrifugare si pentru temperatura sunt in numar de 7. Acest model are un pret bun, de care trebuie sa profitati.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply