Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 21.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Daca vreti ceva diferit in materie de spalat rufe, nu trebuie doar sa va rezumati doar la alegerea unui detergent bun, ci este nevoie de mai mult de atat: aveti nevoie o masina de spalat care sa nu va dezamageasca. In acest sens, va recomandam modelul Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29, un produs capabil de a face fata chair si petelor dificile ce apar inevitabil pe haine. (Doar acum la reducere)

Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29

Despre Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29

Insa, Hotpoint, prin produsul sau, a reusit sa-si surprinda utilizatorii, conferind masinii de spalat or forma speciala. Aceasta are o cuva generoasa, situata in partea de sus si o culoare cu tenta de gri. Aspectul este modern, inovativ.

Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29
Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29

Masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29, 1200 RPM, 8 kg, Clasa A+++, Display LCD

In materie de dotari, sunt mai multe detalii de luat in calcul atunci cand vine vorba de acest produs. Cateva dintre acestea, am reusit si noi sa le surprindem mai jos.

Despre Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29

Masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29 – ce are special, in afara de aspect

Citeste si despre Electrolux Dual-Care EWW1476WD

Dincolo de aspectul diferit, datorita cuvei de culoare neagra, masina de spalat marca Hotpoint are cu ce sa se laude. Ea a fost clasata in categoria produselor A+++, ceea ce inseamna un produs menit sa economiseasca apa, energie electrica si detergent.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca masina va permite sa adaugati la spalat simultan 8 kg de rufe. Acest lucru inseamna ca faceti economii numai prin simplul fapt ca nu trebuie sa o conectati si deconectati de multe ori de la priza. Practic, am putea afirma ca masina este potrivita pentru familii si cupluri. In ceea ce priveste familii, ar trebui sa ne oprim undeva la 3-4 membrii.

Sistemul de izolare de care dispune acest produs, poarta denumirea de Hydro Thermal Tech. Acesta are deosebitul rol de a mentine o temperatura constanta, atunci cand rufele se afla in interiorul cuvei. Ideea principala a intregii operatiuni este de a pastra pentru mai mult timp culoarea hainelor. Stiti foarte bine cat de enervant este atunci cand se decoloreaza rufele preferate.

Citeste si despre Bosch WTH85200BY

Noul design pe care il propune modelul Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29 nu este ales intamplator. Aceste dispune de un design special al interiorului cuvei, acesta incluzand functia Massaging Waves care permite, daca este cazul, o spalare delicate.

Acest tip de spalare are grija chiar si fata de cele mai delicate tesaturi. Insa asta nu este tot. Cand spunem Hotpoint, spunem singura masina de spalat rufe care dispune de certificare WoolmarkPlatinum Star. Aceasta este acorda pentru faptul ca dispozitivul chiar stie sa aiba grija de tesaturile din lana, astfel incat ele sa nu intre la apa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un alt detaliu important este faptul ca masina de spalat prezentat este cea care ajuta la tinerea la distanta tututor reziduurilor ce rezulta din folosirea de detergent, precum si a principalilor factori alergeni. Acest lucru este ideal pentru protectia sanatatii, in special in ceea ce priveste copiii. De asemenea, dispune de spalare cu aburi, un atribut care elimina eficient microorganismele precum bacteriile si microbii. Avand in vedere toate aceste detalii, pretul masinii de spalat, usor mai piperat, este justificat. Drept urmare, investitia merita toata atentia utilizatorilor care vor un produs de calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply