Hotpoint-Ariston AQS73D29

Daca vreti un model de masina de spalat care sa nu ocupe mult, dar care sa aduca atribute bune pentru orice fel de tesaturi, inclusiv cele delicate, atunci ceea ce va trebuie este masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston AQS73D29, adica produsul pe care o sa vi-l prezentam si noi. (vezi oferta de AZI)

Hotpoint-Ariston AQS73D29

Despre Hotpoint-Ariston AQS73D29

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston AQS73D29 are culoare alba si impresioneaza prin designul sau atipic, comparativ cu alte produse asemanatoare. Mai precis, pentru a conferi comoditate si versatilitate, producatorii acestui produs s-au gandit sa pozitioneze cuva masinii undeva mai sus. In felul acesta, persoanele care au dureri de spate sau cele care nu vor sa se aplece foarte mult, se pot bucura de un produs care le permite sa faca acest lucru.

Hotpoint-Ariston AQS73D29
Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston AQS73D29, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Dincolo de asta, masina este un produs obisnuit, cu dimensiuni ceva mai mici si culoare alb -negru. Inovatia produsului consta intr-un ecran de tip LCD, care indica foarte clar programele si comenzile.

Despre Hotpoint-Ariston AQS73D29

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston AQS73D29 – slim, dar cu detalii XXL

Citeste si despre Daewoo DWD-FV2021

Aceasta masina de spalat rufe se remarca printr-o multime de atribute bune. Dintre acestea, putem incepe cu clasa de eficienta energatica, adica A+++. Este vorba de o clasa ce aduce importante economisiri, in special in ceea ce priveste energia electrica. Desigur, modelul slim, asa cum o sa vedeti, nu sta deloc rau nici in ceea ce priveste consumul de apa. Eficienta energetica este insa principalul argument care convinge utilizatorii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de acest lucru, masina de spalat, fiind un model slim, este eficienta prin forma sa. Ea se poate aseza usor, chiar si in spatiile mai inguste. Astfel, acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru locuintele de mici dimensiuni, precum garsonierele sau camerele de camin cu bai mici.

Capacitatea de incarcare a dispozitivului de spalare este medie. Mai precis, vorbim de 7 kg. Desigur, exista si modele care sunt mai generoase din acest punct de vedere. Insa, si 7 kg sunt suficiente pentru utilizatorii obisnuiti, care spala cam o data pe saptamana.

Citeste si despre Beko DH8544RX

ChildLock este o dotare speciala, care permite parintilor sa-si protejeze copii. Cei mici se simt atrasi adesea de masinile de spalat, insa, ei se pot rani foarte usor daca aleg sa le foloseasca fara supraveghere. Din fericirie, cei de la Hotpoint s-au gandit sa rezolve rapid problema.

Referitor la programe, dintre dotarile aceste masini fac parte urmatoarele: program rapid de 30 de minute, program economic, program pentru spalarea produselor din lana ce pot intra usor la apa, program de spalare a rufelor din bumbac, program mixt, program special pentru rufe delicate, program pentru haine colorate, program special pentru camasile care se sifoneaza, program pentru culori inchise. Numarul total al acestora este de 17, dar noi le-am enumerat pe cele mai populare. Stoarcerea este inclusa in fiecare dintre cele mentionate anterior.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, acesta este unul care se inscrie in tipare. Nu trebuie uitat faptul ca masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston AQS73D29 are un sistem inteligent anti-pete, fiind gata sa faca fata provocarilor, fara a deteriora in vreun fel hainele introduse in cuva sa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo