Heinner HWM-V8414A+++

Heinner este un producator de renume atunci cand vine vorba de: combine frigorifice, aparate de gatit si masini de spalat. Desi gama de produse a acestuia este mult mai generoasa, dintre toate ofertele, cele mai tentante sunt cele la tipurile de produse pe care le-am enumerat anterior. Astfel, a rezultat modelul Heinner HWM-V8414A+++, genul de masina de spalat rufe care ne-a facut si pe noi sa o alegem pentru a fi prezentata pe acest blog. (ACUM la reducere)

Heinner HWM-V8414A+++

Despre Heinner HWM-V8414A+++

Iar daca va intrebati ce are atat de special modelul, putem incepe cu cat de incapator este. Vorbim in acest caz de o capacitate de nu mai putin de 8 kg, fapt care recomandam masina pentru familiile cu 3-4 membrii.

Heinner HWM-V8414A+++
Masina de spalat Heinner HWM-V8414A+++, 8KG, 1400 RPM, Display, Allergy Safe, Clasa A+++, Alb

Dincolo de asta, numarul de rotatii, care inflenteaza considerabil stoarcerea articolelor vestimentare, este de 1400. Este un numar bun. Trebuie tinut cont de faptul ca multe masini de spalat se opresc undeva la 1200 de rotatii pe minut. Intr-adevar, sunt modele care se diferentiaza si prin 1800 rpm, insa, daca ai haine confectionate din tesaturi delicate, nu o sa te ajute prea mult o stoarcere intensiva a hainelor.

Despre Heinner HWM-V8414A+++

Masina de spalat Heinner HWM-V8414A+++ – pentru cei care stiu sa aprecieze cu adevarat calitatea Heinner

Citeste si despre Hotpoint FMSG 623B

Allergy Safe reprezinta un program al masinii de spalat pe care trebuie neaparat sa-l incercati in cazul in care suferiti de alergii sau daca aveti copii mici. Si asta pentru ca acest sistem contine modalitatea perfecta de a indeparta bacteriile si microbii ce ajung inevitabil pe haine. Sau daca suferiti de alergie la ambrozie si hainele voastre intra in contact direct cu aceasta planta, trebuie neaparat sa le curatati cu ajutorul programului cunoscut drept Allergy Safe.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Clasa A+++ inseamna un foarte mare plus pentru cei care se incumeta sa aleaga masina de spalat rufe. Aceasta este cea mai economica de pe piata. Drept urmare, acest lucru inseamna un consum redus de energie electrica, un detaliu ideal pentru cei care vor sa economiseasca si pentru altceva. Sa zicem ca aveti de cumparat un prajitor de paine.

Banii pe care i-ati dat in mod normal pe o masina de spalat din clasa A, pot fi pusi deoparte si in cateva luni veti avea un prajitor nou de paine.

Citeste si despre Samsung WD90N740NOA/LE

Sistem electronic de consum al balsamului este un alt avantaj care va face sa fiti atenti la consumul acestei resurse destul de costisitoare. Lui i se adauga si startul intarziat, care permite programarea ciclului de spalare al masinii, astfel incat aceasta sa nu ocupe din timpul pentru alte actyivitati al utilizatorului.

Mergand mai departe, va informam si ca temperatura poate porni de la 20 de grade. Acest lucru inseamna doar improspatare, fara a exista riscul ca nuantele sa se amestece. De regula, alte masini pornesc de la 30 de grade, ceea ce inseamna ca sunteti obligati sa folositi aceasta temperatura care consuma mai multa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Functia de indepartarea spumei face toata treaba atunci cand vine vorba de clatire. Dincolo de asta, ea nu permite ca balsamul sa-si piarda din efect. Peretii laterali au design de tip boomerang, fapt care duce la protejarea rufelor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply