Bosch WAT20360BY

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 17.07.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

In orice casa exista rufe murdare insa diferenta se va observa cand discutam despre ce tip de ajutor aveti pentru curatarea si igienizarea lor. Daca acest ajutor este Bosch WAT20360BY atunci putem vorbi despre ceea ce inseamna o utilizare sigura, o functionare de incredere dar si prezenta unor beneficii multiple.(ACUM la reducere)

Bosch WAT20360BY

Despre Bosch WAT20360BY

Putem pleca cu analiza acestui model de la partea de nume Bosch WAT20360BY si care inseamna alegerea unui model ce vine in spate cu ani lungi de cercetare si de tehnologie in domeniu. Tot ca si element pe care il aduce fara a privi in detaliu specificatiile este partea de aspect si prezenta unor elemente pentru controlul functional astfel incat acesta sa fie usor si fara complicatii.

Bosch WAT20360BY
Bosch WAT20360BY

Masina de spalat rufe Bosch WAT20360BY, 8 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Pentru multi criteriul important insa este dat de posibilitatea de a aduce in locuinta lor un model de incredere si care sa ofere o functionare ireprosabila pentru un timp indelungat iar Bosch WAT20360BY poate sa ofere asta.

Despre Bosch WAT20360BY

Alegerea Bosch WAT20360BY

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU

Lista de motive pentru care acest model poate fi ales ca si principalul ajutor cand vine vorba despre spalarea rufelor poate fi tehnologia pe care se bazeaza functionarea sa. Pe langa aceasta tehnologie insa intervine si posibilitatea de a spala in acelasi timp o cantitate de rufe de pana la 8kg ceea ce inseamna ca poate fi recomandata fara probleme pentru orice familie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Trebuie sa mentionam si elemente care pot speria un posibil utilizator al acestui model Bosch WAT20360BY iar acesta este pretul de achizitie pe care il are si care poate fi putin peste bugetul multora. Reluand cat de mult puteti spala nu inseamna ca veti avea un model foarte mare si greu de pozitionat iar ca sa va convingem avem dimensiunea fiind vorba despre 84.8 cm in inaltime, 59.8 cm in latime iar pentru adancime 59 cm.

Putem sa revenim totusi la partea de evaluare a utilizarii si asta inseamna disponibilitatea unui numar de 15 programe de spalare. Aceste programe pot fi cele consacrate dar poate fi vorba si despre prezenta unor programe speciale cum ar fi cel clatire separata, apretare sau poate cel dedicat camasilor sau bluzelor.

Citeste si despre Electrolux EDC2086GW3

Pentru siguranta rufelor dar mai ales a celor care vor imbraca hainele spalate veti avea posibilitatea de a opta si pentru un program allergie plus iar daca este vorba despre timpul avut la dispozitie atunci trebuie sa ne referim la prezenta unui program de spalare rapida de 30 minute sau ultra rapida de 15 minute. Tot la partea de spalare putem sa trecem si ceea ce inseamna viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm.

Posibilitatea de utilizare sau de alegere poate fi determinata de oricare dintre caracteristici insa nu trebuie ignorate nici elemente precum sistemul de detectie a spumei, de semnalizarea acustica la terminarea programului, sistemul de etanseizare sau blocarea accesului la interfata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tot ca si elemente importante si greu de ignorat vom avea si ceea ce inseamna controlul digital plus mecanic asupra functionarii Bosch WAT20360BY dar mai ales ca este vorba despre o masina de spalat rufe cu o eficienta energetica de nivelul A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply