Beko WTV8734XCM

Programele, consumul, designul, functiile smart – acestea sunt doar cateva dintre atributele care fac diferenta intr-o masina de spalat eficienta si inteligenta si una care este aleasa la voia intamplarii, de buget. Astfel, pentru cei care isi doresc dotari superioare, precum si un dispozitiv care are intotdeaua grija de tesaturile din care sunt confectionate hainele lor, recomandam Beko WTV8734XCM, un produs cu atribute premium pe care le veti adora deindata. (vezi disponibilitatea)

Beko WTV8734XCM

Despre Beko WTV8734XCM

Masina de spalat rufe Beko WTV8734XCM se remarca inca de la inceput prin design. Aceasta are culoarea neagra, fapt care o face atragatoare, moderna, dar si eleganta. Dimensiunile sale sunt potrivite.

Beko WTV8734XCM
Masina de spalat rufe Beko WTV8734XCM, Premium Line, 8 kg, 1400 RPM, Motor ProSmart Inverter, Optisense, Clasa A+++, 60 cm, Manhattan Gray

Aceatsa masina vine cu 1400 rotatii pe minut, ceea ce este suficient pentru o spalare buna a hainelor. La numarul de rotatii se adauga programe speciale care ajuta utilizatorul sa curete cu usurinta orice tip de tesaturi: de la cele mai delicate, pana la clasicul bumbav. Indiferent ca este vorba de camasi sau rochii ceva mai sensibile, masina are in dotare o functie care sa se ocupe de acest lucru.

Despre Beko WTV8734XCM

Masina de spalat rufe Beko WTV8734XCM – de ce este modelul ideal pentru tine?

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU

Clasa de eficienta energetica a masinii este A+++, ceea ce inseamna cel mai redus consum de energie lectrica de pe piata. In felul acesta, nu trebuie sa va faceti griji atunci cand vor sosi facturile la lumina. Masina isi optimizeaza consumul, fara a modificata capacitatea premium de a spala rufele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Mototul ProSmartInverter reprezinta un mare plus. Acesta raspunde nevoilor utilizatorului obisnuit si atunci cand vine vorba de zgomot. Astfel, acesta este considerabil redus, iar masina poate fi bagata in priza la orice ora, fara a deranja in vreun fel vecinii. Cu aceasta masina de spalat rufe Beko WTV8734XCM, nivelul de zgomot este redus sub cel al unei conversatii.

Functia AddGarment este si ea o dotare moderna si impresionanta. Astfel, daca se intampla sa uitati anumite rufe, le puteti adauga in masina, chiar in timpul spalararii. Desigur, acest lucru trebuie realizat in primele minute de la debutul ciclului de spalare. Si totul printr-o simpla apasare de buton.

Citeste si despre Beko WMY71443LB2

Functia Stain Expert este cea care se ocupa de indepartarea petelor dificile, asa cum sunt cele de sirop de fructe sau cafea. Daca acestea ajung pe haine, reusesc sa va ruineze nu doar tinuta, ci si buna dispozitie. Astfel, o functie precum Stain Expert va ajuat sa uitati de griji si sa va bucurati de hainele curate.

Culorile sunt pastrate vii, iar tesaturile nu isi pierd prin stralucire. Ele nu se scamoseaza si nici nu se deterioreza, daca a fost ales programul potrivit. Tehnologia OptiSense intra si ea in functiune si determina un consum redus de apa si detergent. In felul acesta, masina de spalat rufe Beko WTV8734XCM devine exact ce un utilizator modern si grabit are nevoie. Ca sa nu mai vorbim de programele rapide. Acestea sunt prezente si isi fac bine treaba.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, acesta este bine stabilit. Expertii din domeniu spun ca raportul este unul corect. Beko nu cere mai mult decat ofera si nu se bazeaza doar pe renumele brandului, ci si pe calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply