Beko WMY81443STB1

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 17.07.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe Beko WMY81443STB1 este genul de produs carese adreseaza utilizatorului obisnuit. Ea dispune de o serie de programe eficiente, asa cum vom arata in acest articol. (Doar acum la reducere)

Beko WMY81443STB1

Despre Beko WMY81443STB1

Dincolo de asta, designul sau este clasic, modelul avand culoarea alba si dimensiuni obisnuite. Nu este un produs slim sau incorporabil, dar are loc in bucatarie, pe hol sau in baie. De regula, acestea sunt locurile obisnuite dintr-o casa sau apartament pentru depozitarea masinii.

Beko WMY81443STB1
Beko WMY81443STB1

Masina de spalat rufe Beko WMY81443STB1, Steam Therapy, 8 kg, 1400 RPM, ProSmart Inverter, Clasa A+++

Numarul de rotatii al masinii este unul adesea intalnit in cazul unor produse pe care le consideram moderne si anume: 1400 rpm. Insa, unele programe permita o setare mai modesta a rotatiilor, in functie de cat de murdare sunt rufele respective sau cat de delicate sunt tesaturile din care sunt confectionate. Trebuie retinut si faptul ca uneori, pana si lenjeriile de pat sau prosoapele pot intra in categoria rufelor cu tesaturi delicate.

Despre Beko WMY81443STB1

Masina de spalat rufe Beko WMY81443STB1 – programe bune, de la Beko

Citeste si despre Beko WTV9734XS0

Datorita existentei unei dotari reprezentate de un jet intens de aburi, care poarta denumirea de SteamTherapy™, masina de spalat prezentata este capabila sa elimine mirosurile neplacute, acest lucru realizandu-se fara a sifona foarte tare hainele. Ce inseamna acest lucru pentru utilizator? Ei bine, inseamna ca timpul folosit pentru a calca rufele este redussemnificativ, iar tesaturil delicate sunt pastrate in conditii bune, vreme mai indelungata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Statisticile arata ca rufele sunt cu 58% mai putin sifonate. Iar asta inseamna ca in momentele in care se grabeste foarte tare, acestea fiind mai frecvente dimineata, utlizatorul nu va mai pierde timp pretios calcand, ci se va relaxa sau chiar se va trezi mai tarziu. Totodata, cand rufele necesita o simpla improspatare, functia SteamTherapy™ le ajuta sa obtina aceasta caracteristica foarte rapid.

Mai precis, vorbim de mai putin de 20 de minute. Insa, in cazul in care vorbim de rufe murdare, asa cum se intampla de regula in cazul articolelor sportive, este important de selectat un program mai eficient.

Citeste si despre Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420

Motorul ProSmart™ Inverter, o dotare deosebita a acestei masini de spalat, reprezinta ceea ce expertii numes un partener de nadejde, mai ales atunci cand este vorba de economisire, dar si de un spalat silentios.

Pentru a intelege mai bine, motorul este dotat cu un set de atribute pe care utilizatorul le remarca imediat, chiar de la prima utilizare a masinii: eficienta energetica – lucru dovedit in momentul in care va sosi prima factura de energie, nivel de zgomot considerabil redus – ceea ce se obtine prin controlul perfect al turatiei, absenta vibratiilor – adica a celor miscari repetitive ce fac ca masina de spalat sa se deplaseze din locul in care a fost asezata de utilizator, eliminarea emisiilor electromagnetice – acestea avand acelasi rol de a pastra zgomotul redus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In plus, prin simpla achizionare a acestui dispozitiv, utilizatorul beneficiaza de 10 ani garantie, ceea ce este destul de mult in comparatie cu unii producatori de dispozitive care acorda doar 6 – 8 ani garantie. Pretul este si el bine stabilit, ceea ce face ca utilizatorii sa-si doreasca sa-l achizitioneze cat mai repede.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply