Beko HTV8733XS0

Cauti sa iti cumperi o masina de spalat rufe si un uscator care sa te scuteasca de munca in plus? Ai cautat solutia potrivita pentru tine atat in magazinele online cat si cele offline, dar ai observat ca preturile sunt foarte mari pentru bugetul tau? Masina de spalat rufe Beko HTV8733XS0 (vezi pretul redus), are integrat si uscator, astfel te bucuri dublu de beneficiile acestei masini. Acum poti economisi bani, timp si spatiul din casa ta, nefiind nevoie sa dai banii pe un uscator separat care ocupa spatiul dar si in care trebuie sa introduci hainele dupa ce le scoti din masina, astfel rufele raman in masina de spalat, tu doar selectezi functia potrivita pentru uscare.

Beko HTV8733XS0

Avand in vedere numaruyl mare de comantarii de pe eMAG, vom incepe prin a face o mica trecere in revista a parerilor pro si a celor contra pe care si le-au exprimat ci peste 260 de utilizatori de pana in acest moment.

Beko HTV8733XS0 Pareri PRO

  • design modern
  • capacitate mare de incarcare
  • spala si stoarce foarte bine

Beko HTV8733XS0 Pareri CONTRA

  • scoate rufele destul de sifonate
  • aproximativ 5% dintre utilizatori au sesizat zgomotul mare la stoarcere si eventual trepidatii crescute la turatia maxima de centrifugare

Pe scurt este o masina destul de buna, mai ales daca o gasiti la oferta. In mod normal este disponibile la aproximativ 2000 lei dar sunt momnete inc are o puteti gasi si la 1600 lei. Per total a primit o nota medie de 4.42 din 5 si am considerat ca merita sa facem si noi un review pentru Beko HTV8733XS0.

Despre Beko HTV8733XS0

Masina de spălat rufe Beko HTV8733XS0 are un design elegant cu o cuva mare in partea frontala, hubloul are o culoare gri care se potriveste perfect ca un detaliu pe suprafata de alb imaculat a masinii. Pe panoul de control, este plasat un buton rotativ care permite selectarea programului de spalare si iscare dorit, un ecran digital pe care gasim afisate informatii despre statusul spalarii, precum si timpul ramas pana la terminarea programului de spalare.

Beko HTV8733XS0
Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XS0, 1400 RPM, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 16 programe, Motor ProSmart Inverter, Wash & Wear, BabyProtect, Clasa A, Alb

In partea stanga se afla sertarul pentru detergent in care poti pune atat detergent lichid cat si balsam de rufe sau detergent solid, in functie de dorintele tale. Masina-uscator are dimensiunea de I x L x A 84 x 60 x 54 cm, astfel ca ocupa un spariu destul de mic, daca era nevoie sa iti cumperi di un uscator separat, spatiul era ocupat de doua ori mai mult. Designul peretilor in forma de S are un rol important in functionarea masinii de spălat rufe.

Calitate inainte de roate cu Beko HTV8733XS0

Acum te bucuri de cele mai perfect spalate si uscate haine, gata sa fie calcate si purtate imediat cand le scoti din cuva masinii. Rufele tale se bucura de  cea mai buna calitate de spalare si uscare intr-un singur ciclu de spalare, iar tu te bucuri de timp in plus dar si de energie pe care o pofi folosi distrandu-te împreună cu prietenii sau familia, sau pur si simplu poti folosi acest timp facand ceea ce iti face placere.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Clasa energetică A, te asigura ca factura la energie nu v-a fi mai mare deoarece aceasta clasa de eficienta energetică este una din cele mai recomandate, garantand un consum foarte redus de energie electrică in comparatie cu clasa B sau C. Cu Beko HTV8733XS0 ai posibilitatea de a spala pana la ,8 kg de haine intr-un singur ciclu, astfel reducand numarul.spalarilor v-ei observa in scurt timp ca faci o economie considerabila atat la detergent cat si la celelalte resurse. Capacitatea de uscare a masinii este de 5 mg, astfel doar scoti surusul de haine din cuva si selectezi programul de uscare iar masina isi v-a face simgura treaba. Ai la dispozitie 16 programe diferite de spălare din care poti alege pe cel potrivit in functie de tipul tesaturii.

Beko HTV8733XS0 masina-uscator pentru un plus de ajutor

Masina functioneaza pe baza unor tehnologii inteligente care au grija atat de rufele tale cat si de masina de spălat. Tehnologia Silent Tech, asigura o sparare silentioasa, tehnologia Opti Sense are grijă de rufele tale dar si de durata de viata a masinii, functia Aqua Wave asigura o spalare delicata a rufelor iar ultima tehnologie ce trebuie prezentata este Aqua Fusion care este cel mai bun prieten atunci cand e vorba de economie.

Pretul mainii de spălat rufe Beko HTV8733XS0, este de aproximativ 1600 lei, un pret foarte bun avand in vedere calitatea acestei masini si functiile de care dispune.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Concluzii

Masina de spălat si uscat Beko HTV8733XS0, este cel mai bun prieten al tau atunci cand este vorba de economie, dar si cel mai de nadejde iat impotriva petelor si a murdariei.

1 Comment
  1. Am achizitionat acest produs in data de 12.03.2018, si in 30.04.2018 s-a defectat. Din data de 30.04.2018, astept. Aveau 15 zile calendaristice sa-mi repare/inlocuiasca produsul. Au trecut 18 zile, am doi copii (5 si 9 ani) si spal prin vecini. Sun, si imi spun sa astept. A venit de doua ori un domn sa o repare si de fiecare data imi spune ca nu are piesa, ca a gresit modelul…. Bataie de joc. RUSINE BEKO ROMANIA.

Leave a reply