Arctic slim AFD6200A++

Curatarea rufelor este un lucru esential pentru orice persoana. Vremurile in care hainele se spalau la mana sunt demult apuse, avand in vedere cat de icomod este acest lucru. Intregul proces a fost automatizat cu ajutorul unei masini de spalat rufe, asa cum este Arctic slim AFD6200A++ . Insa, in cazul in care nu ai habar de ce acest model de masina de spalat ti se potriveste atat de bine, avem cateva ponturi bune pentru tine. Iata cum stau lucrurile. (ACUM la reducere)

Arctic slim AFD6200A++

Despre Arctic slim AFD6200A++

Spre deosebite de alte masini de spalat, Artic AFD6200A++ vine cu atributul de a fi o masina slim, ceea ce o ajuta sa se intergreze perfect in orice baie. Astfel, aceasta ocupa mai putin ca alte tipuri de masini, fapt care o face sa se situeze in topul preferintelor mai multor tipuri de utilizatori.

Arctic slim AFD6200A++
Masina de spalat rufe Arctic slim AFD6200A++, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb

Insa, chiar daca masina de spalat rufe este una slim, ea se dovedeste un model incapator, in care pot fi asexate nu mai putin de 6 kg de rufe. Acest lucru o face incapatoare pentru rufe precum lenjeriile de pat si altele asemenea.

Despre Arctic slim AFD6200A++

Masina de spalat rufe Arctic slim AFD6200A++ – atribute care o ajuta sa se remarce

Citeste si despre Hotpoint FMSG 623B

Masina de spalat rufe Arctic slim AFD6200A++ vine cu un consum redus, atat in ceea ce priveste apa, cat si in ceea ce priveste energia electrica. Astfel, ea face parte din clasa A++, lucru care surprinde placut orice utilizator care isi doreste sa faca economisiri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In plus, dispozitivul este dotat cu functia Aqua Safe care optimizeaza si mai mult consumul. Indiferent de programul ales pentru spalare, masina nu abuzeaza de resursele pe care le percepe utilizatorului. Acest lucru este valabil si atunci cand vine vorba de detergent. Iar economisirile nu se cunosc doar pe moment, ci si se vad in timp.

Si daca tot am mentionat ideea de programe, iti spunem ca masina de spalat rufe Arctic slim AFD6200A++ vine cu nu mai putin de 16 programe. Acestea sunt adaptate tuturor tipurilor de tesaturi, de la lana si matase, pana la bumbac si denim. In ceea ce priveste numarul de rotatii al masinii de spalat, acesta este de 1200. Iar in cazul vi se pare prea mult, puteti seta pana la valoarea minima de 400 de rotatii. Si in acest caz, totul depinde de tipul de tesatura.

Citeste si despre Bosch WTW85540EU

Capitolul optimizare nu este incheiat in cazul acestui model. Masina vine cu un unghi de deschidere de 155 de grade, care permite o usoara accesare a cuvei, astfel incat sa poata fi introduse usor rufele de dimensiuni mari, inclusiv lenjeriile sau paturile.

Aceasta masina de spalat contine si optiunea Flow-Control. Acesta este un sistem care se ocupa de sigilarea scurgerii masinii, ceea ce face ca detergentul sa fie pastrat in masina pana la final, pentru a putea fi optimizat la maxim.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Studiile indica faptul ca utilizatorul, prin intermediul acestei masini de spalat poate economisi pana la 5,5 kg de detergent pe an. Acest lucru se alatura economisirii de energie si apa. Iar daca este activata si optiunea Eco Wash, economisirea este cu atat mai mare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply