Arctic EF5800A+

Un ajutor de nadejde pentru orice familie este masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+, care garanteaza fiabilitate, durabilitate, eficienta, insa si consum mic. Ce altceva ne-am putea dori de la o astfel de masina de spalat rufe care nu doar ca e foarte eficienta, insa are si un design placut?(ACUM la reducere)

Arctic EF5800A+

Despre Arctic EF5800A+

Toate electrocasnicele ce fac paret din celebrul brand Arctic sunt recunoscute pentru excelentul raport calitate – pret pe care il prezinta. Tocmai din acest motiv, si acest model se afla in topul vanzarilor. Spre deosebire de multe alte modele de masini de spalat rufe, acesta este pe cat de eficient, pe atat de multa energie economiseste. In plus, se vor face economii si in ceea ce priveste detergentul folosit.

Arctic EF5800A+
Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb

Un client multumit cu adevarat de produsul sau electrocasnic achizitionat nu va ezita sa isi arate multumirea inclusiv pe retelele de socializare. De altfel, analizand putin piata in acest sens, se poate observa cum acest model de masina de spalat rufe beneficiaza de o multitudine de recenzii pozitive. Astfel, vanzarile au inceput sa creasca din ce in ce mai mult.

Despre Arctic EF5800A+

Cum face clientii fericiti masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+

Citeste si despre Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Multumirea clientilor este datorata de numeroase caracteristici, specificatii si functii pe care le prezinta masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pe cat este de eficienta in curatarea rufelor, pe atat este si de economa, intocmai pentru ca prezinta un consum mediu anual de apa de 9900 l, astfel ca vei economisi considerabil la fiecare factura in parte, nu doar de la apa sau detergent, ci si de la energie electrica. Astfel, dat fiind faptul ca beneficiaza de tehnologia Flow Control System, detergentule pastrat in interior pana in momentul clatirii. Asadar, intreaga calitate de detergent disponibil va fi folosit la maxim, in acest fel economindu-se pana la 5.5 kg de detergent in fiecare an.

Inclusiv prezenta tehnologiei Smart Sensor aduce un alt urias plus acestui model de masina de spalat rufe. Beneficiind de 4 senzori speciali, nivelul de spuma, viteza motorului de spalare si de centrifugare, temperatura apei si tensiunea de alimentare, se vor regla automat, astfel incat sa te bucuri din plin de eficienta si de confortul masinii tale de spalat.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Cu toate acestea, pe cat este de eficienta, pe atat este si de silentioasa. Mai precis, masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+ prezinta un nivel de zgomot de centrifugare de 76 dB, precum si un nivel de zgomot de spalare de 61 dB.

Ca si programe de spalare, acest model de impresioneaza placut cu: Program spalare manuala, Lana, bumbac, Sintetice si Rufe delicate. Nu este o masina de spalat de mari pretentii, insa este absolut perfecta pentru o familie mica, care isi doreste sa faca economii si totodata sa aiba mereu rufe perfect curate. Dat fiind faptul ca are o capacitate de doar 5 kg, este recomandata pentru familile alcatuite din 2 membri.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind spuse, masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+: nu doar ca este extrem de eficienta, insa are si un design atractiv care atrage atentia tuturor. Asadar, este o investitie ce merita facuta, intocmai pentru ca promite durabilitate, fiabilitate si accesibilitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply