Arctic APL61012BDW0

Exista foarte multe modele de masini de spalat rufele din care poti sa alegi in ziua de astazi, fiecare avand un aspect macar care sa te atraga. In cazul in care bugetul te limiteaza, poti sa crezi ca acest lucru este un dezavantaj, pentru ca nu vei putea sa-ti cumperi un produs bun, insa masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0 (vezi AICI pretul de azi) iti doveste contrariul.

Arctic APL61012BDW0

Despre Arctic APL61012BDW0

Aceasta masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0 are un aspect modern si foarte placut, avand culoare alba si un panou de control foarte usor de utilizat. Aparatul are o latime de 60 de centimetri, o inaltime de 84 de centimetri si o adancime de 41.5 de centimetri. Peretii sai laterali sunt de tip S Shape. De asemenea, deschiderea hubloului se face la 170 de grade, lasandu-te sa incarci foarte usor rufele in aparat. Greutatea produsului este de 55 de kilograme.

Arctic APL61012BDW0
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Modelul acesta atinge un nivel de zgomot la spalare de 61 de decibeli si, la centrifugare, de 77 de decibeli, ceea ce face aparatul sa fie unul destul de silentios, care nu iti va crea o problema cu zgomotul, putand sa speli rufele si seara, cand lumea doarme, fara sa ii deranjezi.

Arctic APL61012BDW0 lateral

Ce functii are acest aparat

In primul rand, trebuie sa stii ca aceasta masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0 are incarcarea de tip frontala si o capacitate de incarcare de sase kilograme. Viteza sa de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut. Aparatul este unul slim, deci, va ocupa mai putin spatiu in gospodaria ta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Probabil cel mai atractiv lucru la acest dispozitiv este faptul ca face pate din clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce iti indica un aparat care nu consuma multa energie, fiind unul foarte economic, pe care poti sa te bazezi ori de cate ori vei spala rufele. Referitor la centrifugare, aparatul face parte din clasa C.

Aceasta masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0 dispuen de 15 programe pe care le poti folosi pentru a spala rufele in cele mai bune conditii, cel mai rapid fiind programul rapid, care dureaza doar cateva zeci de minute si poate sa spele foarte usor rufele care nu sunt foarte murdare.

Ca functii si siguranta, modelul acesta de masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0 se poate lauda cu faptul ca dispune de Eco Heater si Eco Dose, un selector pentru centrifugare, un sistem de reglare a consumului, unul pentru detectarea de spuma, dar si unul de siguranta impotriva copiilor. In plus, aparatul include si programarea intarziata, care poate fi facuta la 3-6-9 ore.

Eco Dose este un dispozitiv foarte eficient si practic, care are rolul important de a-ti oferi cea mai buna dozare pentru detergentul lichid, atunci cand ciclul de spalare este activ, pentru a-l face sa se dizolve mai usor, sa patrunda mai usor in tesaturile spalate si sa fie mai delicat cu hainele tale, fara sa ramana urme de detergent pe ele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii despre masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0

Tinand cont de avantajele pe care le prezinta aceasta masina de spalat rufe Arctic APL61012BDW0, e surprinzator faptul ca are un cost de achizitionare atat de mic, insa nu reprezinta decat un alt avantaj pe care ti-l ofera acest produs.

8 Total Score
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0: rufe mereu curate

Pentru o familie redusa sau o locuinta de mici dimensiuni, modelul Arctic APL61012BDW0 este ideal. In plus ofera eficienta si eleganta la un pret decent

PROS
  • dimensiuni reduse la o capacitate de 6 kg
  • clasa energetica A+++
CONS
  • putea avea o capacitate de incarcare mai mare
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo