Star-Light WML-610APP

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

O masina de spalat buna este una care are in dotare programe pentru toate tesaturile, incepand cu clasicul bumbac si terminand cu articolele sportive. Totodata, o masina de spalat buna este economica, nu ocupa foarte mult spatiu si ofera utilizatorului garantia ca ea reprezinta un produs capabil de a rezista in timp. Asadar, o masina de spaalt bun este modelul Star-Light WML-610APP, un produs pe care vi-l recomandam si noi daca vreti sa va ramana suficienti bani pentru a pleca in vacanta. (vezi oferta de AZI)

Star-Light WML-610APP

Despre Star-Light WML-610APP

Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP vine cu 1000 de rotatii pe minut, ceea ce este suficient pentru utilizatorul obisnuit. Desigur, exista si masini de spalat extrem de rapide, care pot ajunge si la 1600 sau chiar 1800 rpm. Insa, daca esti genul de persoana interesata de a proteja tesaturile hainelor pe care le spala, atunci 1000 de rpm sunt suficiente.

Star-Light WML-610APP
Star-Light WML-610APP

Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb

Aceasta masina include un afisaj cu LED, ceea ce reprezinta un mare plus deoarece permite utilizatorului sa foloseasca usor si intuitiv masina, chiar daca este pentru prima data cand intalneste produsul. Mai precis, afisajul electronic este folosit pentru a indica timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare, informatii referitoare la usa (daca este sau nu blocata), temperatura, functiile auxiliare si numarul de rotatii. Cu alte cuvinte, cam tot ce trebuie sa stiti utilizatorul.

Despre Star-Light WML-610APP

Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP – spuneti da inovatiei Star-Light

Citeste si despre Beko WRE7512XWW

Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP este genul de produs menit sa ofere caracteristici de top. Ea are grija de orice tip de materiale. Mai precis, cu ajutorul a 15 programe performante, tesaturile sunt bine pastrare. De exemplu, exista caracteristici special create pentru bumbac, amestecuri sintetice sau chiar echipamente sportive.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Acestea din urma se murdaresc destul de usor. Avand in vedere populariatatea competitiilor sportive si rolul benefic al sportului, in general, pentru organism, trebuie avut in vedere faptul ca incurajarea acestuia este un lucru esential, mai ale spentru parinti. Drept urmare, mamicile sau taticii nu trebuie sa-si mai faca griji ca hainele celor mici se murdaresc foarte rau atunci cand ei se afla pe terenul de fotbals au tenis.

Si tot programul pentru articole sportive poate fi pus in functiune atunci cand vine vorba de haienle de joaca. Cei mici au obiceiul de a transforma podeaua sau nisipiul de afaras intr-un adevarat teritoriu de joaca. Asa ca este fires ca hainele sa se murdareasca usor.

Citeste si despre Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

O alta dotare importanta a acestei masini de spalat este faptul ca ea face parte din clasa A++. Acest lucru inseamna un consum redus atat de energie electrica, cat si si de apa. Astfel vorbim de o adevarata performanta deoarece masina de spalat este unul dintre electrocasnicele care ingreuneaza plata luna a facturilor.

Ca sa va faceti o idee, vorbim de un consum mediu de apa de 9900 L. Iar daca se opteaza pentru programele rapide sau economice, vorbim chiar de mai putin. Totodata, avand in vedere capacitatea, produsul este destinat familiilor cu 2-3 membrii. Desigur, masina prezentata poate fi adoptate si in cazul persoanelor singure.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este economic, asa cum este si consumul produsului prezentat. Astfel, investitia merita efortul financiar.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply