Samsung WW90M741NOA/LE

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Daca va ganditi sa cumparati o masina de spalat rufe si nu stiti ce sa alegeti, va sugeram un model bun, acesta fiind masina de spalat rufe Samsung WW90M741NOA/LE.(ACUM la reducere)

Samsung WW90M741NOA/LE

Despre Samsung WW90M741NOA/LE

Importante sunt dimensiunile pe care le are aceasta masina de spalat rufe. Astfel, referitor la adancimea pe care o incorporeaza trebuie spus ca este de 60 cm, aceeasi dimensiune fiind valabila si pentru latime, respectiv de 60 cm. Inaltimea prezinta o dimensiune de 85 cm. Despre greutatea pe care o cantareste trebuie spus ca este de 80 kg. Culoarea acestui dispozitiv este albul.

Samsung WW90M741NOA/LE
Samsung WW90M741NOA/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW90M741NOA/LE, Tehnologie QuickDrive, AddWash, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, 9kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Cuva acestei masini de spalat rufe este una rezistenta fiind realizata din inox. Are un panou de comanda care este digital, iar hubloul il veti deschide spre parea stanga.

Despre Samsung WW90M741NOA/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW90M741NOA/LE – ce trebuie sa stiut despre capacitatile interne

Citeste si despre Samsung WW70J5446FX/LE

Este important de stiut faptul ca acest exemplar are un consum anual de energie de 130 kWh. Consumul mediu anual de apa pe care il include acesta este de 9400 l. Acest model din gama Samsung este unul dintre cele mai performante din punct de vedere al consumului de curent electric avand in vedere faptul ca apartine clasei de eficienta energetica A+++. Acest lucru inseamna ca nu veti cheltui bani pe facturile la curent. De asemenea, eficienta energetica la centrifugare apartine si ea clasei A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Samsung WW90M741NOA/LE are o incarcare frontala,fiind usor de utilizat. Familia careia i se adreseaza acest exemplar poate fi formata din 5, 6 sau chiar 7 membrii. Este destul de incapatoare, avand o capacitate de 9 kg. In plus, viteza maxima la centrifugare de care dispune aceasta masina de spalat rufe este de 1400 rpm. De precizateste si nivelul de zgomot al exemplarului, acesta fiind de 73 la centrifugare. In timpul spalarii, nivelul de zomot ajunge la 49 db, fiind ceva mai scazut decat la alte modele.

Cat despre functiile sale trebuie spus ca sunt unele demne de luat in calcul, acestea fiind: Child Lock, StayClean, Drawer, Super Speed. In ceea ce priveste siguranta, acest aparat sta destul de bine, avand functiile: blocare acces interfata, dar si cea de autodiagnosticare.

Citeste si despre Beko WKY71233LSYB2

Masina de spalat rufe Samsung WW90M741NOA/LE utilizeaza tehnologii moderne: Smart Check, AddWash, Eco Bubble, Rezistenta ceramica, Bubble Soak, Quick Drive. Trebuie precizate si programele de spalare pe care le incorporeaza, acestea fiind pentru: rufe delicate, lana, bumbac Prespalare, Spalare rapida, 15 min, Sintetice, Super Eco, lenjerie, E Cotton, Super Speed, Scurgere Eco Drum Clean+, Hygiene Steam. Numarul programe spalare este de 15 min. Despre programul rapid trebuie spus ca are o duarata de 15 min. In plus, mai include si dispensere pentru detergent si pentru balsam.

QuickDrive™ este o functie care va reduce destul de mult timpul de spalare. Mai exact, acesta va fi redus cu pana la 50%, ceea ce este un aspect demn de luat in calcul.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe Samsung WW90M741NOA/LE este un exemplar care sta destul de bine la capitolul functionalitate, avand in vedere faptul ca detine functii moderne.Desi este usor crescut pretul sau, putem spune ca merita o astfel de achizitie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply