Indesit IWSC 61051 CECO EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Daca va aflati in cautarea unei masini de spalat de buget, dar in acelasi timp capabila de a-si face treaba bine, va recomandam modelul slim Indesit IWSC 61051 CECO EU. Mai exact, este vorba de o masina de spalat care se dovedeste o alegere eficienta pentru toti cei care vor un produs cu suficiente programe, astfel incat sa ofere o multime de optiuni celor care o aleg. (vezi oferta de AZI)

Indesit IWSC 61051 CECO EU

Despre Indesit IWSC 61051 CECO EU

Din punct de vedere al designului, masina de spalat prezentata are un mare atu: ea incape in spatiile inguste, datorita faptului ca a fost inzestrata cu o carcasa slim. Dincolo de asta, desi dimensiunile sunt ideale chiar si pentru o camera de garsoniera, masina de spalat rufe Indesit IWSC 61051 CECO EU are o capacitate bunicica de 6 kg.

Indesit IWSC 61051 CECO EU
Indesit IWSC 61051 CECO EU

Masina de spalat rufe slim Indesit IWSC 61051 CECO EU, 6 kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb

Acest lucru o face ideala pentru famiile cu maximum 3 membrii. De regula, ea este preferata celor care locuiesc singuri si care nu au foarte multe rufe de spalat. Insa, daca cumva va doriti dispozitivul, il puteti folosi pentru a spala mai des. Iar daca tot am mentionat dimensiunile anterior, trebuie sa spunem ca acestea sunt de 42 cm x 59,5 cm x 85 cm. Masina vine cu o incarcare standard, fiind genul de produs clasic, usor de folosit. Afisajul sau este simplu si reprezinta modul de comunicare al masinii cu utilizatorul. Mai precis, vorbim de un panou de comanda mecanic.

Despre Indesit IWSC 61051 CECO EU

Masina de spalat rufe slim Indesit IWSC 61051 CECO EU – o masina de spalat clasica

Citeste si despre Heinner HHPD-80A++

Masina de spalat prezentata nu consuma foarte mult deoarece ea a fost situata in clasa A+, fiind in acelasi timp inzestrata cu programe care sa-i permita un consum foarte redus. Iar cand spunem acest lucru, luam in calcul nu doar consumul de energie electrica, ci si pe cel de apa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pentru a va face o idee mai clara va spunem ca in cazul acestui produs este vorba de aproximativ 166 kWh anual si 8391 l de apa.

Iar aceasta eficienta energetica este garantata in conditiile in care eficienta de spalare situeaza masina in clasa A. Acest lucru inseamna ca rufele sunt perfect curatate, chiar si atunci cand vine vorba de pete ceva mai dificile . De exemplu, stiti cat de greu de indepartat sunt petele de parfum sau de iarba.

Citeste si despre Bosch WAT24460BY

In ceea ce priveste programele masinii, acestea sunt ideala pentru toate tipurile de tesaturi, avand grija ca ele sa nu fie deteriorate in vreun fel: vorbim in acest caz de bumbac, materiale sintetice, lana, haine mai delicate etc. Ba mai mult, exista o optiune speciala pentru matase si una pentru perdele. Numarul total al acestor programe este de 16.

Un alt detaliu important care trebuie remarcat despre aceasta masina de spalat este faptul ca ea are un motor rezistent. Si desi nu este vorba de unul silentios, acesta este capabil de a face fata provocarilor. Drept urmare, utilizatorii stiu ca fac o investitie de durata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, asa cum am mentionat inca de la inceput, reprezinta un atu pentru utilizatori. Pretul este modest, pentru a permite si alte achizitii de electrocasnice. Iar masina se dovedeste un produs clasic, rezistent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply