Hotpoint AQC94F5T/Z1

Aveti nevoie de un uscator bun, care sa aiba o capacitate mare de incarcare si care sa aiba programe pentru uscarea hainutelor pentru cei mici? De asemenea,va doriti ca acesta sa beneficieze si de tehnologie moderna, astfel incat hainele sa fie pastrate cat mai multe timp, fara sa le fie afectata tesatura? Noi va recomandam un produs bun, respectiv uscatorul de rufe Hotpoint AQC94F5T/Z1.(vezi disponibilitatea)

Hotpoint AQC94F5T/Z1

Despre Hotpoint AQC94F5T/Z1

O prima trasatura a acestui uscator de rufe Hotpoint este culoarea sa, care este albul. De asemenea, are o adancime de 63 cm, ceea ce este destul de bine. Latimea care ii revine acestuia este de 59.5 cm. Mai are si o inaltime de 85 cm, fiind un model standard. Despre greutate, trebuie spus ca este de 48.4 kg.

Hotpoint AQC94F5T/Z1
Uscator de rufe Hotpoint AQC94F5T/Z1, Condensare, 9 kg, 16 Programe, Clasa A+, Alb

Acest uscator de rufe are un tip de incarcare frontala. Cat despre hublou, trebuie spus ca se deschide spre partea dreapta. Are o capacitate de incarcare destul de buna, aceasta fiind de 9 kg. Acest lucru inseamna ca veti putea usca destul de multe rufe, cat pentru intreaga familie.

Despre Hotpoint AQC94F5T/Z1

Este uscatorul de rufe Hotpoint AQC94F5T/Z1 un model performant?

Citeste si despre Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Da, acest model este unul performant avand in vedere trasaturile pe care le are. Mai exact, panoul sau de comanda este de 2 tipuri: digital, dar si mecanic. Un aspect important de metionat este faptul ca are un numar de 16 programe, despre care trebuie spus ca va vor ajuta sa puteti spala orice tip de material.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Uscatorul de rufe Hotpoint AQC94F5T/Z1 beneficiaza de o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind A+ si va reduce consumul de energie electrica. De asemenea, eficienta energetica la uscare este si ea importanta, despre care este stiut faptul ca apartine clasei A. Materialul cuvei acestui uscator de rufe este poliplexul.

Trebuie sa luati in calcul si faptul ca acest uscator de rufeare un nivel de zgomot de 68 dB, ceea ce inseamna ca va trebui sa il asezati in locuri ceva mai departe de dormitor sau sufragerie. In plus, cuva are si ea o capacitate de 112 l. Caracteristicile care fac acest uscator de rufe demn de achizitionat sunt: programarea intarziata, uscarea prin condensare, sistemul de siguranta, dar si cuva cu rotatie bidirectionala alternanta.

Citeste si despre Beko DH8444RX

Uscatorul de rufe Hotpoint AQC94F5T/Z1 are programe de uscare pentru multe tipuri de materiale. Maiexact, este vorba despre programe pentru pilote, uscare camasi, jucarii plus, articole copii, incalzire tesaturi, reimprospatare, lenjerie, jeans. De asemenea, include si programe, precum: usor de calcat, uscare delicata, matase, perdele, lana, dar si 5 nivele uscare. Tehnologiile acestui uscator de rufe sunt Gold Care Woolmark, dar si tehnologia Heat Pump.

Uscatorul de rufe Hotpoint AQC94F5T/Z1 este prevazut si cu un sistem anti alergic. Acesta va indeparta alergenii de pe rufe, fiind util pentru pielea sensibila. Soft dry technologyeste tehnologia de care dispune de acest produs in vederea pastrarii culorilor tesaturilor cat mai naturale. Astfel ca, temperaturile de uscare vor fi unele scazute, astfel incat tesaturile sa fie protejate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, uscatorul de rufe Hotpoint AQC94F5T/Z1 este un produs de calitate, care va reusi sa aiba grija de rufele dumneavoastra. Detine multe programe bune pentru uscarea rufelor, fiind eficient si din punct de vedere al consumului de curent electric.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo