Electrolux EWT1266ELW

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Orice familie isi doreste ca masina de spalat rufe sa nu consume mult curent electric. Tocmai de aceea, gama Electrolux include modele care tin cont de aceasta cerinta a utilizatorilor sai. Sunt modele care nu consuma mult curent electric avand in vedere faptul ca includ o clasa de eficienta energetica destul de buna, precum cea A+++. Pentru a va bucura de avantajele unei astfel de masini de spalat rufe noi va recomandam modelul: masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ELW. Exemplarul cu incarcare verticala este des cautat pe piata, fiind usor de utilizat. Astfel, veti aseza rufele usor, gata de spalare.(ACUM la reducere)

Electrolux EWT1266ELW

Despre Electrolux EWT1266ELW

Aceasta masina de spalat rufe cu incarcare verticala are un consum anual de energie de 150 kWh. In privinta consumului de putere in program standard trebuie spus ca este si el de 0.79 kWh. Precizam faptul ca dimensiunile sale il fac un model destul de usor de adaptat spatiului din bucatarie.

Electrolux EWT1266ELW
Electrolux EWT1266ELW

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ELW, TimeCare, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Astfel, adancimea sa este una destul de buna, aceasta fiind de 60 cm. Mai are si o latime de 40 cm. Inaltimea modelului este si ea de 89 cm, fiind mai inalt fata de alte modele. Are o greutate de 58 kg. Precum alte modele, culoarea acestuia este albul.

Despre Electrolux EWT1266ELW

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ELW – un model eficient din punct de vedere al consumului de curent electric

Citeste si despre Miele TCE530WP

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ELW nu consuma mult curent electric, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica buna de tipul A+++. Eficienta energetica la spalare a sa este una de tip A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Acest model are o incarcare de tip vertical. De asemenea, marimea familiei careia se adreseaza acest model este formata din 1-2 membrii. Astfel, beneficiaza de o capacitate potrivita, aceasta fiind de 6 kg. De asemenea, viteza maxima la centrifugare a acestui exemplar este destul de crescuta, fiind de 1200 rpm. Cat priveste zgomotul produs de aparat, trebuie spus ca este de 76 dB la centrifugare. In schimb, la spalare acesta este de 57 dB. Hubloului ii corespunde o deschidere spre partea superioara. Are un panou de tip mecanic.

Cu masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ELW veti avea parte de functii, precum programarea intarziata, detectarea automata a cantitatii, precum si protectia impotriva inundatiilor.

Citeste si despre Hansa AWB510D

Timerul pe care include produsul are o durata de 3, 6 sau chiar 9 h. Nu ii lipsesc nici functiile de siguranta, acestea fiind semnalizare finalizare program, Fuzzy Logic, precum si sistemul de detectare a spumei.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ELW are programe de spalare destul de bune, acestea fiind pentru rufe delicate, program spalare manuala, matase, lana, program rapid, bumbac, program sport, program extra-clatire, program centrifugare intensiva, program matase/perdele, program sintetice, program Jeans, sintetice, sport/fitness, lenjerie. Programele de spalare sunt in numar de 14 in total.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1266ELW este un exemplar care vine cu multe beneficii in ceea ce priveste spalatul rufelor. De asemenea, are un mare avantaj in ceea ce priveste consumul de energie intrucat nu consuma mult curent electric. Pretul unei astfel de masini de spalat rufe nu este unul crescut daca privim la caracteristicile pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply