Daewoo DWD-FV2021

Masina de spalat este mai mult decat un dispozitiv care se ocupa de curatarea hainelor: este un tovaras de nadejde, care insoteste utilizatorul un numar impresionant de ani. Desigur, doar daca este vorba de un model de calitate asa cum este masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2021.(Doar acum la reducere)

Daewoo DWD-FV2021

Despre Daewoo DWD-FV2021

Aceasta are dimensiuni potrivite de 52,7 x 59,7 x 84,5 cm si o greutate de 71 kg. Numarul de rotatii nu este mare, comparativ cu alte modele de pe piata, insa este potrivit mai ales pentru cei care au multe haine confectionate din tesaturi delicate. Mai precis, acesta este de 1000 rpm.

Daewoo DWD-FV2021
Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2021, 7 Kg, 1000 RPM, Display, A+++, Alb

Culoarea aleasa pentru aceasta este alb, iar cuva este realizata din inox. Controlul se realizeaza pe baza unui panou de comanda digital.

Despre Daewoo DWD-FV2021

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2021 – intotdeauna un partener de incredere pentru tine

Citeste si despre Whirlpool 3LWED4830FW

Uzura hainelor este un fenomen adesea intalnita. Iar problema cea mai mare este faptul ca ele nu se uzeaza prin purtare, ci prin simplul fapt ca sunt spalate foarte des. Tocmai de aceea, cei care au creat acest produs din gama Daewoo au avut grija la modul de proiectare al cuvei. Drept urmare, a rezultat o cuva menita sa reduca acest fenomen de uzura, astfel incat hainele sa poata fi spalate ori de cate ori este nevoie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Compartimentul pentru detergent lasa loc si pentru balsam. El este suficient de mare, astfel incat sa nu permita sa fie varsat pe langa. In cazul in care utilizatorul nu are timp sa termine ciclul de spalare masina vine cu o dotare aparte: programare intarziata. Ea permite ca utilizatorul acestui dispozitiv sa isi programeze momentul perfect in care spalarea sa se incheie.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2021 vine cu o multime de programe speciale care se aleg in functie de tipul tesaturilor. Astfel, exista un program special creat pentru bumbac, astfel acesta sa fie curatat usor, fara a intra la apa. Stiti cat de enervant este cand se intampla acest lucru.

Citeste si despre Indesit EWSD 61252 W EU

Exista un program pentru spalare rapida, folosit in cazul rufelor putin murdare, mai ales de cei care nu au timp de pierdut. Iar pentru ca imbracamintea sport este adesea afectata de diverse particulele de murdarie, a fost creat un program special pentru acest tip de tesaturi. Programul isi dovedeste eficienta prin faptul ca nu scamoseaza articolele sportive si nu le deterioreaza in vreun fel.

Totodata, nu este lasat la o parte nici programul pentru copii. Cei mici au obiceiuld e a murdari foarte usor hainele, mai ales atunci cand se joaca afara. Drept urmare, programul pentru copii isi face treaba bine si curata perfect hainele, asigurand o igienizare completa. Insa, totul se realizeaza tinand contde pielea sensibila a celor mici. Astfel, aceasta nu va fi in niciun fel iritata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avand in vedere informatiile mentionate anterior, dar si faptul ca masina de spalat prezenta este deosebit de economica (face parte din clasa A+++), trebuie mentionat faptul ca investitia este cu siguranta una care merita. In plus, capacitatatea de incarcare a acestui produs este foarte generoasa, ajungand la 7 kg. Aceasta o face ideala pentru familii, nu doar pentru persoanele singure.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo