Daewoo DWD-CV702G

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Nevoia de a spala unele rufe este cu siguranta comuna tuturor si exista numeroase situatii sau locuri in care acest lucru trebuie efectuat insa ceea ce poate fi cu siguranta important este faptul ca exista ajutoare disponibile indiferent de ce doleante ati avea. In prisma electrocasnicelor disponibile sau posibile spre a fi alese pentru utilizare veti avea cu siguranta si un model Daewoo DWD-CV702G.(vezi disponibilitatea)

Daewoo DWD-CV702G

Despre Daewoo DWD-CV702G

Pentru a utila un anumit spatiu cu o masina de spalat rufe trebuie sa vedeti ca modelul ales sa se plieze pe langa ceea ce aveti nevoie insa in acelasi timp trebuie sa fie vorba si despre respectarea cerintelor privind spatiul insa pentru Daewoo DWD-CV702G asta nu va fi o problema.

Daewoo DWD-CV702G
Daewoo DWD-CV702G

Masina de spalat rufe mini Daewoo DWD-CV702G, 3 kg, 700 RPM, Clasa A++, Montare pe perete, Alb/Negru

Pentru a alege insa acest model trebuie sa fiti putin deschisi spre a analiza tot ceea ce inseamna rolul si pozitia ei si pe urma sa va legati de pretul pe care il are.

Despre Daewoo DWD-CV702G

Mini Daewoo DWD-CV702G

Citeste si despre Arctic APL71022BDW0

O masina de spalat rufe mini Daewoo DWD-CV702G poate fi exact ceea ce au nevoie foarte multi dintre noi si cu precadere cei care nu au foarte mult spatiu la dispozitie pentru a isi utila locuinta cu tot ce trebuie. Mai poate fi vorba despre alegerea acestui model si daca poate vreti sa utilati o camera de camin sau poate de ce nu un spatiu de cazare fie ca este vorba despre pensiune, motel sau de ce nu unele garsoniere sau apartamente in regim hotelier.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Din perspectiva dimensiunii pe care o are cu siguranta putem sa gasim numeroase utilizari pentru un astfel de model poate chiar si o pozitionare la locul de munca. Valoarea exacta a dimensiunii pe care acest model o are este de 60 cm pentru inaltime, de 55 cm pentru latime si de doar 30.2 cm pentru latime insa mai trebuie mentionat hubloul cu deschidere spre stanga.

Un model cu incarcare frontala poate fi cu ajutorul acestui model si unul avantajos si benefic insa mai sunt de vazut si alte functii cum ar fi panoul de control de tip touch screen sau partea de functii ce tin de utilizarea efectiva. Pentru utilizare veti avea un numar de 6 programe pe care sa le folositi si intre care isi face loc chiar si unul de tip Baby Care.

Citeste si despre AEG T8DBC49S

La capitolul utilizare a Daewoo DWD-CV702G vom mai putea avea si programul de spalare rapida de 29 minute insa nu trebuie sa uitam de partea de uscare ce tine de viteza de centrifugare de pana la 700 rpm.

Functii si caracteristici importante pentru acest model mai tin de montarea pe perete, de prezenta unui recipient pentru detergent detasabil dar si de posibilitatea de a bloca accesul la interfata de control. Pentru linistea locuintei sau a spatiului unde va fi instalat acest model vom avea tehnologiile Low Noise si Star Drum si un nivel de zgomot de pana la 65dB pentru centrifugare si de 55 dB pentru spalare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un model mic, cu o capacitate de incarcare de pana la 3kg precum este acest model poate sa insemne si o eficienta energetica iar pozitionarea Daewoo DWD-CV702G este in clasa A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply