Bosch WAN20261BY

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Daca sunteti genul de persoana care cauta masini de spalat serioase, care sa-si dovedeasca rezistenta in timp, dar si capacitatea de a face fata provocarilor, va recomandam fara doar si poate modelul de masina de spalat rufe Bosch. Si nu orice fel de Bosch, ci modelul rufe Bosch WAN20261BY, o masina de spalat isteata si eficienta. Si iata si argumentele care sa ateste acest lucru, dragilor. (ACUM la reducere)

Bosch WAN20261BY

Despre Bosch WAN20261BY

1000 RPM – aceasta este numarul maxim de rotatii al acesteia. Nu este un numar mare, ci mai degraba unul pe care l-am putea numi modest. Cu toate astea, va precizam faptul ca numarul nu influenteaza capacitatea de spalare a masinii si, respectiv, performanta sa in ceea ce priveste buna curatare a rufelor.

Bosch WAN20261BY
Bosch WAN20261BY

Masina de spalat rufe Bosch WAN20261BY, 7 KG, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Masina de spalar rufe Bosch inseamna o capaciatate buna7 KG. Unii spun ca aceasta ar fi suficienta pentru cupluri. Altii sunt de parere ca ea ajunge si pentru familiile cu pana la 3 membrii. Nuanta sa este de alb imaculat. Avem de a face cu o masina intr-o carcasa clasica, aceasta nediferentiindu-se prin nimic.

Despre Bosch WAN20261BY

Masina de spalat rufe Bosch WAN20261BY – exact ce trebuie sa stiti despre produsul din gama Bosch

Citeste si despre Samsung WW60J3283LW

Clasa A+++ a masinii de spalat rufe Bosch WAN20261BY inseamna economisire de energie electrica. Aceasta are un consum mic si este capabila sa-l adaprteze in functie de cat de mare este incarcatura sa. Acest reglaj automat se obtine cu ajutorul functiei Active Water, functie care recunoaste cantitatea in mod automat. In orice caz, consumul anual de energie al masinii este de 157 kWh. Iar un program standard are nevoie de 0,85 kWh pentru functionare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In ceea ce priveste consumul mediu de apa, acesta ajunge anual la 9020 L. Este un consum potrivit, fiind genul de observatie care inscrie masina de spalat in tipare.

Pornirea masinii de spalat rufe poate fi amanata cu pana la 24 de ore. Astfel, utilizatorul se bucura de flexibilitate. El are dreptul de a pre-seta ora la care sa porneasca programul masiniide spalat, astfel incat acesta sa se termine exact cand utilizatorul doreste.

Citeste si despre Electrolux EWX147410W

Functia VarioPerfect inseamna nu doar spalare mai economica, ci si mai rapida. Astfel, masina se adapteaza in functie de tipurile de tesaturi, dar si de incarcatura. Ea va spala mai rapid si cu mai putine resurse 4 kg de haine, versus o cantitate de 7 kg. Si este firesc ca lucrurile sa se intample asa.

Masina dispunde de functie reload. Aceasta permite utilizatorului sa adauge articole de imbracaminte uitate. Astfel, tot ce trebuie sa faca este ca el sa deschida cuva masinii si sa le adauge. Iar acest lucru se va realiza fara sa-i puna probleme. Nu se opreste procesul de spalare, masina nu o ia de la inceput si nici nu produce inundatie in incaperea in care este asezata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nivelul de zgomot ajunge la 74 dB in timpul centrifugarii si la 54 dB atunci cand masina ruleaza linistita programele de splare. Panoul sau de comanda este digital. Acesta indica si timpul ramas pana la finalizarea procesului de spalare, dar si alte informatii de care utilizatorul are nevoie pentru a stii in ce stadiu este produsul sau.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply