AEG T8DEA68S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Cum in orice familie exista nevoia de a spala rufe exista si nevoia de uscare a cestora insa putem sa extindem aceste nevoi si la unele activitati comerciale sau aducatoare de profit cum ar fi turismul sau poate unele localuri. Pentru a scapa de tot ceea ce inseamna disconfortul uscarii rufelor se poate opta pentru aducerea in slujba voastra a unui model AEG T8DEA68S.(vezi reducerile de AZI)

AEG T8DEA68S

Despre AEG T8DEA68S

Un uscator de rufe AEG T8DEA68S poate sa insemne solicitarea din partea voastra a unui anumit spatiu suplimentar pentru instalare insa aceasta inseamna si eliminarea unor metode improvizate de uscare a rufelor.

AEG T8DEA68S
AEG T8DEA68S

Uscator de rufe AEG T8DEA68S, 8 Kg, Wifi, Pompa de caldura, Clasa A+++, Alb

Prin utilizarea unui astfel de model putem sa eliminam si faptul ca uscarea rufelor pe sarma putea duce la deterioarea lor prin expunere la soare sau murdarirea lor din cauza prafului, vantului sau precipitatiilor.

Despre AEG T8DEA68S

Uscarea cu AEG T8DEA68S conteaza

Citeste si despre Electrolux EDH3897SDE

Orice uscator are rolul de a aduce un plus pentru rufele sau pentru articolele vestimentare si textice ce trebuie spalate si uscate. Ceea ce aduce insa AEG T8DEA68S in slujba voastra este o lista de caracteristici ce il pot face sa fie foarte prietenos cu voi si cu toate articolele pe care le veti usca. Puteti prin utilizarea si alegerea sa sa va bucurati de cicluri mai scurte de uscare dar de o grija mai mare acordata rufelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Fiind vorba totusi de solicitarea unui anumit spatiu pentru instalare trebuie sa vedem cat de mare este acesta si asta prin analiza dimensiunii AEG T8DEA68S. Veti avea nevoie de un loc cu o inaltime de 85 cm, cu o latime de 60 cm iar pentru adancime este nevoie de una minima de 60 cm. Aceasta valoare minima a adancimii tine si de faptul ca este un uscator cu incarcare frontala si al carui hublou vine cu o deschidere spre stanga.

Ca orice alt electrocasnic mai putem vorbi si despre o latura a zgomotului pe care il produce si care nu trebuie sa afecteze foarte mult linistea locuintei. In privinta functionarii sau alegerii acestui model vorbim despre un nivel de zgomot maxim de 65 dB pe care il produce in timpul functionarii.

Citeste si despre Indesit EWSD 61252 W EU

Functionare inseamna si utilizarea programelor pe care le ofera acest uscator si putem incepe de la principiul de functionare fiind un model cu o pompa de caldura. Stabilirea conditiilor sau programelor de functionare insa tin de panoul de control si care este compus dintr-un buton rotativ si dintr-un afisaj de digital.

Timpul in care rufele voastre vor fi uscate este si el important ca si calitatea uscarii iar asta poate depinde si de viteza maxima de centrifugare a acestui uscator si care poate fi de pana la 1400 rpm. Tot ceea ce inseamna uscarea celor 8 kg de rufe inseamna si un anumit nivel de consum de energie si veti avea o clasa B pentru eficienta energetica la uscare dar o clasa A+++ pentru ceea ce inseamna functionarea generala a acestui model.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Chiar daca pot fi multe posibilitati in ceea ce priveste uscatoarele de rufe prin alegerea sau utilizarea AEG T8DEA68S putem sa vorbim si despre ceea ce inseamna prezenta unor beneficii multiple pentru voi si pentru rufele voastre.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply