Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Rufe murdare sunt prezente in orice familie si in orice activitate si aici nu ne referim la partea de semnificatie denotativa a expresiei ci pur si simpla la hainele pe care le murdarim si trebuie spalate. Se poate ca aceasta activitate sa o aveti deja alocata unui anumit model de masina de spalat insa la fel de simplu se poate intampla si sa aveti nevoie de un nou model iar Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU abia asteapta.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

Despre Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

Alegerea unei astfel de masini de spalat Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU tine si cu ceea ce inseamna nevoia de a inlocui un model mai vechi dar si cu situatia in care acum va utilati locuinta. In orice situatie este vorba insa despre un model nou, modern si de incredere si asta se poate observa fara probleme.

Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU
Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU, 6th- Sense, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

Elemente moderne incep inca de la partea de exterior si asta pentru ca veti avea panoul de control al functionarii care este unul de tip digital insa este sustinut si de finisajele pe care le detine.

Despre Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

Foarte usor cu Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Trebuie sa luam insa lucrurile treptat iar prima etapa a alegerii Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU poate fi legata de pretul de achizitie pe care il are si care este unul destul de justificat avand in vedere ce ofera. A doua directie este acea de a vedea daca este un model potrivit pentru locuinta voastra si asta prin prisma faptului ca este un model normal cu incarcare frontala.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Tot ca si pozitionare veti mai avea si ceea ce inseamna gabaritul pe care Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU il detine. Acest gabarit este caracterizat de dimensiuni precum inaltimea de 84.5 cm, de latimea de 59.5 cm sau de adancimea de 57.5 cm iar ca si transport veti avea o greutate de 67 kg.

Gabaritul sau dimensiunea nu se leaga doar de partea de asezare ci se mai leaga si de partea de spalare si veti avea o capacitate de incarcare de pana la 7kg de rufe. Spalarea acestei cantitati vine insa cu un consum de resurse si poate fi vorba despre un consum mediu de energie de 157 kWh pe an iar asta duce la pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A+++.

Citeste si despre LG FH4U2VDN1

Pentru programele disponibile veti putea sa utilizati unele precum spalarea rufelor delicate, a celor din bumbac, lana sau sintetice dar si program dedicat pentru articole sport sau rufe colorate. Viteza de spalare si de uscare depinde insa de ceea ce inseamna un program de spalare rapida de 30 minute si viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cum este foarte importanta pentru orice familie masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU face insa ca alte modele sa fie puse in umbra.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply