Whirlpool AWS 61212

Atunci cand nu se alege masina de spalat potrivita, spalatul poate deveni o povara. Mai ales daca este vorba despre o masina de spalat rufe care are o capacitate de incarcare mai mica decat necesarul. Insa, daca se alege cum trebui, hainele vor fi spalate simplu si usor. O masina de spalat rufe moderna, cu o capacitate de 6 kg, nefiind o capacitate prea mare sau prea mica este potrivita celor spala, cat cat pentru 2 persoane. Mai mult, are si dotarile necesare, intrucat include programe destul de utile de spalare. Bucurati-va de un model performant cu o capacitate potrivita, fiind vorba despre Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212.(ACUM la reducere)

Whirlpool AWS 61212

Despre Whirlpool AWS 61212

Acest model este alba, fiind usor de asortat in orice incapere, precum majoritatea acestor tipuri de aparate electrocasnice. De asemenea, adancimea acestui model este si ea de 45 cm, fiind potrivita. Insa, latimea masoara 59,5 cm.

Whirlpool AWS 61212
Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212, 1200 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb

Acest model este dotat cu clasa de eficienta energetica A++, fiind un mare plus la capitolul consum de energie electrica redus. Mai mult, la partea referitoare la eficienta energetica la spalare trebuie spus ca are clasa de eficienta A. Cu un consum anual de energie, de 170 kW/h, grijile referitoare la facturile de curent electric vor disparea cu siguranta.

Despre Whirlpool AWS 61212

Whirlpool AWS 61212 � trasaturi care coincid cu caracteristicile tehnice

Citeste si despre Gorenje W8503

Este un model destul de cautat de utilizatori, fiind slim, tip standard. Aceasta Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212 se incarca frontal, ceea ce este un aspect de luat in calcul. Potrivita pentru cei care nu spala prea mult sau nu au o capacitate mare de incarcare, aceasta masina de spalat rufe are un volum de incarcare de 6 kg.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Astfel, este indicata pentru 2 persoane sau chiar una. Un alt aspect care va va interesa cu siguranta este viteza de centrifugare pe care o atinge acest model, care este de 1200 rpm. Mai mult, va avea si un nivel de zgomot emis la centrifugare de 75 dB.

Mai mult, un astfel de model are si un nivel de zgomot la spalare de 59 dB, fiind ceva mai scazut fata de alte modele, ceea ce inseamna ca puteti sa stati mai linistiti cand vine vorba de spalarea rufelor.

Citeste si despre Indesit IWSD61251CECO

Mai are si un panou de comanda de tip digital, acesta fiind usor de controlat. Este important de specificat si faptul ca are si functia de programare intarziata, acesta fiind de mare ajutor atunci cand veti avea si alte lucruri de realizat. Are si programare intariata, dar si sistem de protejare, precum blocarea accesului interfetei, dar si sistem de detectare a spumei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Dintre programele de spalare mentionam pe cele pentru lana, bumbac, sintetice, prespalare sau pentru perdele. Despre pretul de achizitie al Masinii de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212 trebuie spus faptul ca este unul destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply