Sharp QWGT45F444IEU

Intr-o bucatarie moderna ar trebui sa se regaseasca si o masina de spalat vase. Poate ca nu sunt ele cele mai populare aparate printre romani, dar cu siguranta au utilitatea lor si chiar ajuta sa petreci mai mult timp lucrand acasa. Si poate ca pentru unii cumparatori pretul lor, dar si spatiul pe care il ocupa reprezinta probleme. Si totusi, o masina precum Sharp QWGT45F444IEU iti va dovedi ca investitia a meritat sa fie facuta.(oferta de AZI aici)

Sharp QWGT45F444IEU

Despre Sharp QWGT45F444IEU

Pentru cine nu stiu, Sharp este o firma din Japonia, una dintre cele mai importante, cu vanzari mari la nivel mondial. Iar aceasta masina se afla undeva la granita intre premium si una normala. Pretul este unul ok, performantele sunt decente, dar parca ii mai trebuia un pic pana sa ajunga un varf.

Sharp QWGT45F444IEU
Masina de spalat vase Sharp QWGT45F444IEU, 12 Seturi, 8 Programe, Clasa A+++-10%, Display LED, 60 cm, Inox

Ca design, nu vei gasi la Sharp QWGT45F444IEU ceva ce nu poti gasi la alte modele de piata. Are o inaltime normala, o latima de 60 cm (si aici cifra este medie). Este alba, dar in exterior vine si cu un element mai diferit. Acesta consta in prezenta unui afisaj electronic si panul de control. Nu este unul mare, dar in comaparatie cu alte modele de masini de spalat vase, tot are ceva in plus, deci atrage mai usor privirile.

Despre Sharp QWGT45F444IEU

Spala rapid si are un volum mare

Citeste si despre Indesit Innex XWDA 751480X

Volumul pe care il are Sharp QWGT45F444IEU este unul decent, daca nu chiar impresionant. Exista si masini care spala mai mult de 12 seturi de vase deodata, dar pentru o familie si aceasta se poate divedi a fi mai mult decat suficienta. Depinde insa si de ce vase speli, pentru ca nu toate au acelasi regim.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Modelul are mai multe cosuri, spatiu pentru tacamuri dar si pentru pahare. In aceste conditii, faptul ca vine cu optiunea de spalare la jumatate din capacitate, dar si cu cea care poate spala totul intr-un timp mult mai scurt (daca vasele nu sunt prea murdare) nu poate sa reprezinte decat o veste foarte buna.

Sharp QWGT45F444IEU are opt programe, pe langa cele amintite mai sus regasindu-se si unele eco, prespalare sau spalare cu jet. Apa poate sa fie si ea setata la 6 trepte diferite de temperatura, ceea ce este benefic si pentru vasele mai sensibile, dar si pentru cele foarte murdare.

Citeste si despre Samsung DV70M5020IW/LE

Atat la spalare cat si la uscare, Sharp QWGT45F444IEU face parte din clasa A. Are si sisteme de protectie pentru copii sau inundatii, dar si un sistem de programare intarziata.

Un aparat electrocasnic este insa si pe atat de bun pe cat este clasa lui energetica. Si din acest punct de vedere, chiar livreaza niste performante remarcabile. Face parte din clasa A++, aducand un consum cu 20 % mai redus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca Sharp QWGT45F444IEU este prima ta masina de spalat vase, este clar ca ea va aduce o crestere a consumului. Daca o cumperi pentru a o inlocui pe alta, probabil ca numarul de kw va scadea un pic. Indiferent de situatie, aparatul este unul bun, complet si destul de mare. Ca pret este ok, brandul e mare si totul merge in directia cea buna.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo