Sharp ESFC8104W3EE

Daca sunteti interesati de achizitonarea unei masini de spalat rufe de buna calitate, va invitam sa alegeti precizia japoneza. Aceasta nu se remarca doar in cazul autoturismelor, ci si in cazul dispozitivelor special concepute pentru spalarea rufelor. Si astfel a rezultat modelul de masina de de spalat rufe Sharp ESFC8104W3EE.(vezi oferta de AZI)

Sharp ESFC8104W3EE

Despre Sharp ESFC8104W3EE

Compania Sharp este una de traditie. A introdus prima masian de spalat automata pe teritoriul Japoniei. Acest lucru se intamplat in 1957, ceea ce inseamna ca este vorba de o companie cu lunga traditie in acest domeniu.

Sharp ESFC8104W3EE
Masina de spalat rufe Sharp ESFC8104W3EE, 8 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Dincolo de acest lucru, odata cu lansarea, masinile de spalat din gama Sharp au si cucerit piata. In ciuda concurentei acerbe din industrie, caracteristicile lor bune, care se traduc si astazi prin functii inovatoare si tehnologii performante, au facut ca inca de la lansare masinile sa se vanda in milioade de exemplare.

Despre Sharp ESFC8104W3EE

Masina de spalat rufe Sharp ESFC8104W3EE – genul de produs care isi face treaba bine

Citeste si despre Whirlpool AWO/C61000

Dar de ajuns cu istoria acestui brand. Exista o multime de detalii asupra carora trebuie sa ne concentram. Masina de spalat rufe Sharp ESFC8104W3EE aduce un model care se dovedeste intuitiv si foarte usor de folosit. Acest lucru se datoreaza in speciale ecranului de tipul LCD Display. Acesta are rolul de a arata utilizatorului toate informatiile de care are nevoie, astel incat sa nu piarda timp pretios incercand sa le dibuiasca.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Oricum, produsul este insotit si de un manual de instructiuni, ceea ce face ca el sa fie si mai usor de operat. Totodata, sistemul acestei masini de spalat inlcude si optiunea de incarcare la jumatate, care nu este intalnita in cazul oricarui produs. Aceasta optiune permite ca masina sa fie incarcata doar pe jumatatea, ceea ce duce la un consum foarte scazut de energie, apa si detergent. Se intampla adesea in cazul celor care stau singuri sa nu aiba asa multe rufe de spalat. Astfel, aceasta optiune le este mai mult ca bienevenita.

Clasa de eficienta energetica a masinii de spalat rufe Sharp ESFC8104W3EE este A+++. Acest lucru permite o spalare mai mare, dar cu un consum mai mic. Astfel, facturile la energie sunt vizibil reduse, ceea ce reprezinta un atu pentru orice persoana.

Citeste si despre Whirlpool TDLR 70210

Capacitatea cuvei este una destul de mare, aceasta fiind de 8 kg. Este suficient chiar si pentru un set de lenjerii de pat si o patura de mici dimensiuni. Aveti grija, insa, sa nu spalati asternuturile cu prosoape deoarece lenjeriile se pot deteriora usor.

Pentru cei care vor sa porneasca masina de spalat, iar apoi sa mearga la culcare, avem o veste buna: aceasta include un program de noapte. Programul mentionat este deosebit de silentios si nu permite provocarea unui zgomot deranjant pentru cei care vor sa doarma.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spalat rufe Sharp ESFC8104W3EE are un sistem aparte care nu permite sifonarea rufelor. Acestea pot fi cu usurinta calcate si purtate. Totodata, fiind vorba de un dispozitiv inovativ, masina include si functii anti-alergii. Aceasta este necesara celor care au copii mici sau probleme respiratorii. Acestea fiind zise, este timpul sa trecem si la pret. Comparativ cu dotarile, pretul este unul bine stabilit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo