Miele WCI 670 WPS

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Astazi vorbim despre masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS, un produs care se dovedeste atat inteligent, cat si placut din punct de vedere vizual. Si iata ce trebuie sa remarcati in legatura ca aceasta. (ACUM la reducere)

Miele WCI 670 WPS

Despre Miele WCI 670 WPS

9 Kg este capacitatea acestei masini de spalat, faptcare o face suficient de incapatoare pentru familii. 1600 rotatii pe minut este capacitatea la care poate ajunge produsul, fara inconveniente. Insa, asta nu inseamna ca utilizatorul este nevoie sa le foloseasca la capacitate maxima.

Miele WCI 670 WPS
Miele WCI 670 WPS

Masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS,9 Kg, 1600 rpm, Touch control, Wifi connect, Clasa A+++, Alb

Desi multe masini de spalat Miele sunt foarte scumpe, aceasta este o exceptie. Odata cu caracteristicile bune, ea aduce si un pret bine stabilit, al carui scop nu este de a ruina bugetul celui care apeleaza la o asemenea masina, ci de a-i oferi o masina cu dotari bune, pentru un pret corect.

Despre Miele WCI 670 WPS

Masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS � o masina surprinzatoare din gama Miele.

Citeste si despre Beko WRE7512XWW

Touch control este atributul care ajuta produsul sa se remarce imediat, iar asta datorita faptului ca ea vine cu posibilitatea de a fi controlata doar prin simpla atingere. Putem spune ca toate comenzile masinii se afla la o atingere distanta. Clasa A+++ este clasa de eficienta energetica a acestei masini de spalat. Ea inseamna un consum redus de energie, fiind situata de catre expertii care au tesatat antent produsul, in categoria celor mai economice masini de spalat de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

CapDosing � foloseste capsule portionae pentru a distribui uniform detergentii speciali, balsamul de rufe si aditivii folositi pentru spalare. In aceasta categorie intra inalbitorii sau cei care actioneaza direct asupra petelor. Prin intermediul acestei optiuni, totul se realizeaza mai simplu

Tamburul este brevetat si are forma de fagure. Acesta determina o intretinere delicata a tesaturilor, dar si a masinii in sine, astfel incat ea sa nu se deterioreze in timpul spalarii. Rezistenta tamburului este dovedita de catre cei care au incercat acest produs. Ei s-au dovedit deosebit de multumiti.

Citeste si despre Heinner HWM-V8214A++

Panoul frontal al masinii este emailat. Acesta afiseaza detalii referitoare la comenzile pe care masina le poate prelua si, in acelasi timp, este genul de panou care se dovedeste rezistent la zgarieturi. WiFi connect � permite o conectare a telefonului pentru ca utilizatorul sa-si dea seama cum functioneaza produsul. Totodata, prin Wi-Fi utilizatorul primeste informatii despre programele pe care masina le are in dotare.

Startul intarziat reprezinta un mare avantaj. El permite utilizatorului sa programeze masina dupa bunul plac. Apoi, acesta poate pleca sa-si faca treaba. De asemenea, o idee buna este ca masina sa fie pregatita, iar atunci cand utilizatorul ajunge acasa de la scoala sau serviciu sa se ocupe doar de scoaterea rufelor din masina si intinderea lor pe sarma. Pentru ca da, din pacate, modelul prezentat nu include si uscator.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modelul include sistem de siguranta waterproof. Acesta determina siguranta sporita in caz de scurgeri. Ba mai mult decat atat, al doilea ventil din dotarea masinii de spalat este cel care opreste adminsia de apa de la robinet. Totodata, masina beneficiaza de garantie de protectie la apa. Acest lucru inseamna mai multa siguranta pentru utilizator. Daca de exemplu el pune rufele la spalat, apoi pleaca sa se ocupe de alte treburi prin locuinta, el nu trebuie sa-si faca griji ca masina va ajunge sa imprastie apa prin locuinta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply