Miele WCE670 WCS

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 24.08.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

A venit vremea sa va schimbati masina de spalat rufe? Daca vreti sa faceti schimbare care sa merite in timp ar trebui sa va uitati la caracteristicile pe care ar trebui sa fie unele destul de bune. De asemenea, aceasta nu trebuie sa consume mult curent electric pentru a spala ori de cate ori aveti nevoie, sa fie incapatoare si sa aiba programe de spalare bune pentru a spala rufele. Un model ce va va oferi multe avantaje este masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS. (cea mai buna oferta AICI)

Miele WCE670 WCS

Despre Miele WCE670 WCS

Ca dimensiuni, este important de spus faptul ca este un model de potrivit. Astfel, beneficiaza de o adancime care masoara 63.6 cm. Despre latimea acesteia trebuie precizat ca este de 59.6 cm. Modelul din gama Miele dispune de o inaltime de 85 cm. Greutatea este importanta de precizat, aceasta fiind de 94 kg. Cablul acestui exemplar este de 2 m, fiind unul de lung. Despre partea exterioara trebuie spus ca este de culoare alba.

Miele WCE670 WCS
Miele WCE670 WCS

Masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS, 8 Kg, 1400 rpm, Wifi Connect, Clasa A+++, Alb

Este un produs cu o incarcare de tip frontal. In ceea ce priveste interiorul sau, trebuie spus ca este unul de incapator, avand o capacitate de incarcare de 8 kg. Despre partea din fata a acesteia mai trebuie spus ca este emailata, ceea ce inseamna ca se curata destul de usor.

Despre Miele WCE670 WCS

Masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS – o masina de spalat rufe eficienta si incapatoare

Citeste si despre Arctic APL71022BDW0

Acest model nu are un consum anual de energie crescut, fiind de 176 kWh. Eficienta energetica este una destul de buna, clasa acestui model fiind lasa A+++. Dupa cum stiti, aceasta clasa se afla printre cele mai bune, cu un consum scazut de energie electrica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Eficienta energetica centrifugare se incadreaza in clasa A. De asemenea, eficienta energetica la spalare pe care o detine este printre cele mai bune, clasa din dotarea sa fiind A+++.

Masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS are o viteza de centrifugare de 1400 rpm, destul de mare. Nivelul produs la centrifugare este de 72 db, iar la spalare este de 48 db. Cuva pe care o are aceasta masina de spalat rufe este din inox, ceea ce inseamna ca este una destul de rezistenta. Hubloul din dotarea acesteia se deschide spre dreapta. Tipul panoului de comanda este unul de tip Touch screen, acesta fiind usor de utilizat.

Citeste si despre Hotpoint RSSG 724 JB EU

Masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS detine si functia de blocare acces interfata. Programele de spalare pe care le detine acest exemplar sunt unele destul de bune, acestea fiind potrivite pentru: bumbac, prespalare, camasi, clatire suplimentara, inumiere, dar si bumbac Eco.

Programele de spalare ale acesteia sunt in numar de 15. De asemenea, mai are si un program pe care il puteti seta pentru a incepe atunci cand vreti dumneavoastra. Automat plus este acea functie care se realizeaza pentru incarcaturile mixte: articolele din bumbac si poli-bumbac se pot spala impreuna, ceea ce este un mare plus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS este un model de calitate avand in vedere trasaturile pe care le incorporeaza. Avand in vedere trasaturile pe care le are, putem spune ca nu este un produs scump.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply