Miele TKG 850 WP

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 17.07.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Spalarea si uscare rufelor este o activitate obisnuita pentru mai toata lumea insa diferentele apar atunci cand vorbim despre ceea ce inseamna electrocasnicele utilizate iar asta inseamna atat partea de masini de spalat cat si despre uscatoarele de rufe. In ultima categorie poate sa fie prezent si un model precum Miele TKG 850 WP iar alegerea sa poate fi determinata de nevoile pe care le aveti sau de functiile pe care acest model le detine.(oferta de AZI aici)

Miele TKG 850 WP

Despre Miele TKG 850 WP

Nu trebuie sa ne ferim insa sa vorbim nici in ceea ce priveste alegerea unui astfel de ajutor poate pentru a inlocui un model mai vechi, pentru a fi folosit in cadrul afacerii voastre sau poate pentru eliminarea oricaror metode improvizate sau traditionale de uscare.

Miele TKG 850 WP
Miele TKG 850 WP

Uscator de rufe Miele TKG 850 WP, 8 Kg, Pompa de caldura, 17 programe, Clasa A+++, Alb

Avand in vedere ca poate fi vorba si despre o usoara solicitare sau fortare financiara datorita pretului de achizitie putin mai ridicat al acestui model Miele TKG 850 WP trebuie mentionat ca acest pret se poate justifica foarte usor.

Despre Miele TKG 850 WP

Uscarea sigura cu Miele TKG 850 WP

Citeste si despre Hotpoint WMD 722B

Prin comparatie cu alte metode cu siguranta un uscator cu pompa de caldura precum este Miele TKG 850 WP va poate ajuta foarte mult si va poate oferii unele functii mai mult decat avantajoase. Pentru punerea in functiune insa trebuie mai intai ca acesta sa fie instalat iar asta ne duce la partea de dimensiune a acestui model.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Daca designul este unul relativ clasic datorita nuantei albe pentru partea de gabarit veti avea inaltimea de 85 cm a uscatorului, latimea de 59.6 cm si adancimea de 63.6 cm dar la care trebuie pus si hubloul cu deschiderea sa spre stanga. Finalizand pozitionarea putem trece la functionarea Miele TKG 850 WP iar primul element este legat si de gabarit pentru ca este vorba despre capacitatea de incarcare de pana la 8kg.

Cu siguranta timpul pe care il puteti economisi in urma acestei capacitati de incarcare este si el important dar asta ne duce la gama de programe pe car ele veti putea utiliza. Lista de posibilitati cuprinde 17 programe si veti putea opta pentru unul dedicat camasilor, unul pentru articole din lana sau cel pentru matase.

Citeste si despre Siemens WT47W540BY

Nu sunt de ignorat nici functiile iar cateva dintre acestea sunt semnalizarea acustica la terminarea programului, posibilitatea programarii intarziate, revitalizarea sau sistemul de siguranta pentru copii. Pentru partea de rezultate obtinute in urma utilizarii vor mai intervenii si elemente ce tin de tehnologia de functionare a acestui model cu pompa de caldura si veti avea tehnologia EcoDry, Fuzzy Logic sau posibilitatea de a opri si adauga rufe.

Un alt rezultat in urma utilizarii poate fi si influenta acestui model asupra facturii de energie electrica iar asta inseamna pozitionarea sa in clasa de eficienta energetica A+++. Cei care isi fac griji pentru zgomotul pe care l-ar putea produce in timpul functionarii nivelul maxim pe care acest model il atinge este unul de 64dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un uscator de rufe nu poate fi comparat cu alte moduri de uscare dar pentru modelul Miele TKG 850 WP nu poate fi vorba de o comparatie nici cu alte modele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply