Miele TDB230WP

De fiecare data cand este vorba despre purtarea unor haine este vorba si despre intretinerea lor si asta pentru multi insemna doar partea de alegere a unei masini de spalat rufe. Acest lucru nu prea mai este valabil si asta pentru ca uscarea rufelor nu mia trebuie facuta prin metode traditionale ci se poate apela la Miele TDB230WP.(oferta de AZI aici)

Miele TDB230WP

Despre Miele TDB230WP

Optarea pentru un uscator de rufe Miele TDB230WP poate sa insemne trecerea la un nivel mai ridcat al confortului si modernitatii. Acest lucru inseamna si eliminarea disconfortului cauzat de intinderea unor dispozitive de uscare prin casa sau cel cauzat de producerea de abur si de condens.

Miele TDB230WP
Uscator de rufe Miele TDB230WP, 7 Kg, Pompa de caldura, 11 programe, Clasa A++, Alb

Tot ca si disconfort putem sa eliminam situatiile in care rufele spalate si intinse la uscat erau surprinse de ploaie, decolorate de soare sau cadeau pe jos si se murdareau.

Despre Miele TDB230WP

Un uscator Miele TDB230WP pentru situatii multiple

Citeste si despre Samsung WW60J3083LW

Nu putem sa asociem un astfel de uscator doar cu o locuinta fiindca poate fi vorba si despre o utilizare in cadrul unor activitati profesionale si poate fi vorba despre o pensiune ce trebuie sa usuce toate lenjeriile de pat sau poate de o curatatorie. In fiecare caz si in orice situatie un astfel de model Miele TDB230WP poate sa va garanteze o grija speciala acordata fiecarei tesaturi pe care o aveti.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Cum prezenta sa inseamna insotirea unei masini de spalat sau poate a unor mai multe electrocasnice spatiul de care va avea nevoie pentru a fi instalat si utilizat poate conta foarte mult. Drept urmare a acestui aspect vom avea si partea de gabarit pe care uscatorul il are si este vorba mai exact despre inaltimea de 85 cm, de latimea de 59.6 cm iar daca vreti sa vorbim despre transportul sau mutarea sa veti avea greutatea de 58kg.

Un alt element ce poate avea importanta cand vorbim despre instalare este pozitionarea prizei iar asta pentru ca lungimea cablului de alimentare este de 2m. Odata conectat insa la sursa de curent si la un loc de scurgere veti putea trece la punerea la treaba a uscatorului cu pompa de caldura si asta prin uscarea unei cantitati de pana la 7kg de rufe.

Citeste si despre LG F12C3QD

O astfel de cantitate inseamna cu siguranta si capacitatea de a usca foarte mult intr-un timp foarte scurt insa pentru procesul de uscare mai pot conta si alte caracteristici. Veti mai avea partea de programe de care acest uscator dispune si intre cele 11 de care dispune veti da si peste un program dedicat camasilor, un program pentru articole de lana, denim sau un program impermeabilizare.

Detalierea caracteristicilor mai poate cuprinde si prezenta unei functii de precalcare sau partea de tehnologie EcoDry sau Perfect Dry cu care este prevazut. Cei care au nevoie de a sti cum le este afectata linistea prin folosirea acestui uscator nivelul de zgomot maxim pe care il poate produce este de 66 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ca orice alt electrocasnic si un astfel de uscator Miele TDB230WP are destinatia principala de a aduce un plus de confort dar daca privim si eficienta energetica A++ aduce si un plus de eficienta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo