Indesit EDPA 745 A1 ECO EU

Uscatoarele de rufe nu sunt cele mai originale aparate electrocasnice atunci cand vine vorba despre aspect. Cele mai multe arata ca niste masini de spalat (din cele mai simple), iar unele nu ajung nici macar acolo. Dar daca iti cumperi o cutie alba pe care o tii in baie, macar sa fie una buna, nu? Din fericire, Indesit EDPA 745 A1 ECO EU este un aparat decent. Nu e premium, dar nici chiar ieftin. In plus, acopera o parte a publicului care a cam fost lasata la urma.(vezi disponibilitatea)

Indesit EDPA 745 A1 ECO EU

Despre Indesit EDPA 745 A1 ECO EU

Indesit este, bineinteles, o firma de calitate, asa ca era de asteptat ca si modelul lor sa fie la fel. Acesta are marele avantaj de a fi mai compact si intr-o casa in care deja trebuie sa tii masina de spalat si uscatorul, avantajul este unul evident. Si volumul este mai mic, dar compenseaza.

Indesit EDPA 745 A1 ECO EU
Uscator de rufe Indesit EDPA 745 A1 ECO EU, 7 kg, 16 programe, Clasa A+, Alb

Dar sa vorbim un pic despre design. Indesit EDPA 745 A1 ECO EU nu are hublou, desi incarcarea ramane una frontala. Practic se deschide o usa alba prin care se introduc rufele (asa cum se face la o masina de spalat vase). Panoul de control este si el simplu si putin spectaculos. Are tot ce ii trebuie, dar niciun afisaj. Practic, nu sunt probleme, dar la stil aparatul sta mai prost.

Despre Indesit EDPA 745 A1 ECO EU

Mai mic, dar nu mai putin util

Citeste si despre Hotpoint Aqualtis AQC92F7TM

Dincolo de design, Indesit EDPA 745 A1 ECO EU are exact volumul potrivit pentru a ajuta o persoana sau doua sa isi usuce rufele fara nicio bataie de cap. Este bun intr-un apartament micut si chiar intr-o garsoniera, daca totusi poti sa mai renunti la cativa cm patrati. Are o capacitate de 7 kg, decenta in aceste conditii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Si cand un astfel de aparat este mai mic, ne asteptam sa fie si mai eficient din punct de vedere energetic. In acest caz, este mai mult decat o asteptare. Indesit EDPA 745 A1 ECO EU face parte din categoria A+, una mai mult decat decenta pentru un uscator. Nu aduce un plus foarte mare la factura, desi se cunoaste totusi atunci cand il folosesti des.

Ca programe, el sta destul de bine. Le are pe toate cele necesare, inclusiv unele pentru materiale sensibile. Va trebui totusi sa ai grija, pentru ca uscatorul trebuie sa fie incarcat mai putin atunci cand usuci lana sau matase. De asemenea, va dura mai mult pana cand astfel de materiale vor fi uscate complet.

Citeste si despre Whirlpool AWS 61212

Controlul este facil, cu un buton mecanic foarte clasic. In rest, uscatorul are semnal sonor pentru terminare si programare intarziata. Nu ofera el cine stie ce complexitate, dar se descurca. De asemenea, nu ar trebui sa uiti sa il curati dupa cateva utilizari, atat recipientul in care se strange apa cat si cuva, pentru scame.

La pretul lui, Indesit EDPA 745 A1 ECO EU se prezinta decent. Functiile sunt aceleasi ca la majoritatea uscatoarelor, dar acesta este mai compact. Raportul calitate pret este unul bun, desi parca asteptam ceva mai mult in privinta design-ului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asa ca daca spatiul este problema, dar vrei sa te bucuri de confortul in plus adus de un uscator de rufe, Indesit EDPA 745 A1 ECO EU este chiar recomandat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply