Heinner HWM-V8414A+++

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 24.04.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat Heinner HWM-V8414A+++ este genul de produs care se remarca imediat. Ea vine nu doar cu un design special, ci si cu o multime de atribute excelente care o fac o alegere potrivita pentru tine. Si nu o spunem noi, o spun cei care au incercat-o deja si care s-au convins ca este genul de produs care merita intreaga atentie. Si iata de ce trebuie sa ne credeti si voi pe cuvant. (cea mai buna oferta AICI)

Heinner HWM-V8414A+++

Despre Heinner HWM-V8414A+++

Numarul maxim de kilogram pe care il poate accepta masina in cuva sa este de 8 kg. Suficient pentru 3 membrii, am putea spune. Din punct de vedere al rotatiilor, vorbim de 1400 RPM. Deci nici prea mult, nici prea putin.

Heinner HWM-V8414A+++
Heinner HWM-V8414A+++

Masina de spalat Heinner HWM-V8414A+++, 8KG, 1400 RPM, Display, Allergy Safe, Clasa A+++, Alb

Modul de comunicare al masinii cu utilizatorul este prin intermediul unui ecran de tip Display. Acolo sunt afisate toate informatiile legate de rotatii, programe sau timerul care indica timpul ramas pana la finalizarea programului. Mergand mai departe, la capitolul dotari exterioare, amintim si culoarea clasica a acestei masini de spalat si anume: alb. Masina are o carcasa alba, simpla.

Despre Heinner HWM-V8414A+++

Masina de spalat Heinner HWM-V8414A+++ – genul tau de masina de spalat

Citeste si despre LG F4J6VG1W

Da, al tau, care isi doresti un produs eficient, dar si econimic. Modest din punct de vedere al spatiului ocupat, dar si dotat cu o multime de programe bune. Astfel, in cazul acesteia vorbim de toate cele mentionate anterior. Fara exceptii, fara compromisuri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Clasa de eficienta energetica a produsului Heinner HWM-V8414A+++ este A+++. Acest lucru o situeaza lejer in clasa celor mai economice din industria masinilor de spalat rufe. Atributul Allergy Safe este unul deosebit de important pentru ca ii ajuta pe utilizatori sa scape de griji. Astfel, daca ei sufera de alergie la polen si cumva pe hainelor lor ajung aceste particule, masina de spalat rufe Heinner HWM-V8414A+++ii va ajuta sa indeparteze in totalitate, dar fara a deteriora in vreun fel tesaturile.

Masina include sistem electronic de control al basamului, astfel incat sa fie evitata risipa. Desigur, rolul balsamului este deosebit de important deoare el ajuta la improspatarea hainelor si mentinerea in bune conditii a tesaturilor.

Citeste si despre Samsung DV70M5020IW/LE

Vorbim in cazul acestei masinii si de start intarziat. Acesta poate fi amanat fara probleme pana la 23 de ore. Selectarea temperaturii se realizeaza usor si porneste de la 20 de grade. Ea poate ajunge la 90 de grade. Blocarea accesului copiilor este un aspect demn de parintii grijulii. Astfel, acestia nu trebuie sa se gandeasca la faptul ca cei mici ar putea deschide usa masinii de spalat, atunci cand ei nu sunt atenti.

Functia pentru indepartarea spumei reprezinta un real avantaj, deoarece lasa rufele mai usor de clatit. De asemenea, trebuie precizat faptul ca acest lucru se realizeaza fara a influenta in vreun fel parfumul placut al rufelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sistemul EcoLogic optimizeaza consumul de resurse, in conformitate cu programul de spalare, fiind atat ecologic, cat si economic. Dincolo de asta, masina include functii pentru calcare usoara. Acestea indeparteaza cutele rapid si lasa tesaturile usor de netezit. Fara batai de cap, numai timp economisit. Cu alte cuvinte, exact ce utilizatorul modern are nevoie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply