Electrolux EWS31264SU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Fiecare la un moment dat sa lovit de nevoia de a spala sau de a utiliza o masina de spalat rufe si cu siguranta nimeni nu isi doreste ca aceasta sa se strice exact atunci cand aveti nevoie mai mare. O varianta pentru a nu va lovi de acest aspect inseamna si schimbarea unui model mai vechi si care da semne de imbatranire cu unul mai tanar precum Electrolux EWS31264SU.(ACUM la reducere)

Electrolux EWS31264SU

Despre Electrolux EWS31264SU

Un astfel de model poate fi cu siguranta varianta avantajoasa pentru numeroase locuinte si pentru numeroase persoane. Acest lucru este dat in primul rand de faptul ca va poate ajuta sa spalati pana la 6 kg de rufe si ca este recomandat pentru a fi utilizat de catre o mica familie.

Electrolux EWS31264SU
Electrolux EWS31264SU

Masina de spalat rufe Electrolux EWS31264SU, Time Manager, Slim, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Nu trebuie ignorat insa faptul ca Electrolux EWS31264SU beneficiaza de multe caracteristici benefice dar si de o tehnologie ce se bazeaza pe o istorie destul de lunga in domeniu.

Despre Electrolux EWS31264SU

Punerea Electrolux EWS31264SU la treaba

Citeste si despre Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

Aducerea in sprijinul vostru nu inseamna altceva decat faptul ca veti avea posibilitatea de a scapa de tot ceea ce inseamna rufe murdare intr-un timp scurt si intr-un mod eficient. Ceea ce va asigura acest lucru pentru Electrolux EWS31264SU poate fi si usurinta cu care se instaleaza, cu care se pozitioneaza sau cu care se poate controla functionarea sa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Trebuie mentionat si faptul ca Electrolux EWS31264SU este un model slim iar asta inseamna beneficiul major de a fi pozitionat exact unde doriti sau de a face economie de spatiu, varianta de preferat si de cei care au o locuinta mai redusa ca si dimensiune. Spatiul pe care il va ocupa este unul de 85 cm in inaltime, de 59.5 cm in latime iar pentru adancime veti avea o valoare de 44.8 cm.

Caracteristica slim nu inseamna si diminuarea performantelor insa asta se poate vedea din lista de programe disponibile si intre care mentionam pe cel dedicat lenjeriilor, cel sport sau cel de spalare rapida. Functii ce aduce un mare plus mai pot fi cele precum clatirea fara spuma, time manager sau sistemul de echilibrare a incarcaturii.

Citeste si despre Whirlpool AWS 71200

Pentru partea de siguranta in utilizare veti putea sa va bucurati de prezenta unor functii precum programarea intarziata, functia fuzzy logic, sistemul de etanseizare sau blocarea instantanee a usii. Tot siguranta poate fi daca vorbim despre modul in care functionarea acestui model afecteaza linistea locuintei si veti avea un nivel de zgomot de 58 dB pentru spalare iar pentru centrifugare veti avea un zgomot de 77 dB.

Analiza a tot ceea ce are de oferit ne poate duce si inspre viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm ceea ce inseamna un timp mai redus de uscare dar si spre grija acordata rufelor prin cuva realizata din carboran.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O ultima parte a Electrolux EWS31264SU poate fi cea a eficientei prin prisma faptului ca veti avea un consum avantajos de resurse si mai exact un consum de apa de 9999l mediu anual iar pentru energia electrica un consum de 152 kWh/ an si o pozitionare in clasa de eficienta A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply