Electrolux EWF1284BW

Cand vorbim despre masini de spalat, este clar ca discutatia nu este una scurta, deoarece sunt foarte multe detalii de lamurit: de la capacitatea maxima si numarul de rotatii, pana la programe personalizate si consum. Insa, pentru cei care s-au saturat sa astepte dupa produsul perfect, este timpul pentru o investitie excelenta: masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BW. (vezi oferta de AZI)

Electrolux EWF1284BW

Despre Electrolux EWF1284BW

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BW include programe speciale pentru toate tipurile de tesaturi: de la hainele de lana care se deterioreaza usor si intra la apa, pana la bumbac, matase, jeansi al altele asemenea.

Electrolux EWF1284BW
Masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BW, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Ba mai mult, ea include programe speciale precum Quick Wash. Aceasta din urma este foarte rapid si se adreseaza celor care se grabesc. Dincolo de acest lucru, programul include un consum foarte redus de apa si detergent. Insa, asta nu este tot. Va invitam sa cunoasteti si celelalte atuuri ale masinilor de spalat.

Despre Electrolux EWF1284BW

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BW – rezultate bune si economisire

Citeste si despre Bosch WAT28460BY

O sa incepem cu un detaliu care ii preocupa foarte mult pe utilizatori: economisirea. Stiti foarte bine faptul ca masinile de spalat rufe consuma mult. Si cand spunem asta, nu ne referim doar la energie electrica, ci si la apa sau detergent- alte doua resurse importante.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Astfel, pentru modelul prezentat producatorii au facut importante investitii si au ales sa-l situeze in clasa A+++. Aceasta este cea mai performanta clasa si are rolul de a determina un consum cat se poate de redus.

Performantele modelului prezentat nu se traduc doar prin clasa economica, ci si prin capacitatea sa privind rufele. Astfel, vorbim de nu mai putin de 8 kg de haine, ceea ce o face un model incapator, ideal pentru familiile cu pana la 4 membrii. De regua, masinile obisnuite au undeva la 6-7 kg. Numarul de rotatii este si el optim, avand rolul de a nu deteriora tesaturile rufelor. Vorbim, asadar de 1200 rotatii pe minut (rpm).

Citeste si despre Samsung WW60J3083LW

Avand in vedere capacitatea mare a masinii de spalat, sunt persoane care spun ca ei nu reusesc mereu sa atinga numarul maxim de kilograme. Insa, aceasta nu reprezinta sub nicio forma o problema, deoarece masina de spalar ofera si posibilitatea de incarcare la jumatate. Astfel, in momentul in care aveti doar cateva haine de spalat, va puteti ocupa fara probleme doar de acestea. Nu este nevoie sa asteptati sa se stranga mai multe.

Vorbim in cazul masinii de spalat rufe Electrolux EWF1284BW si de un afisaj digital de tip LCD, ceea ce permite o folosire usoara si intuitiva. Ba mai mult, interfata masinii se blocheaza pentru a nu termite o folosire nesupravegheata. De exemplu, cei mici pot fi extrem de curiosi atunci cand vine vorba de un astfel de produs si il pot accesa fara acordul parintilor. Insa, nu si daca este pusa in aplicare functia de blocare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la banii pe care trebuie sa-i scoateti din buzunar pentru acest produs, va spunem ca acestia nu sunt multi. Este un pret potrivit dotarilor masinii de spalat, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa faceti adevarate eforturi financiare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply