Electrolux Dual-Care EWW1476WD

Este destul de clar ca in ziua de astazi mai toata lumea are o masina de spalat rufe. Nu toata lumea are insa si un uscator de rufe, iar pentru unii achizitionarea unui astfel de aparat ar putea sa fie destul de dificila. Nu doar ca el presupune o investitie in plus, dar in unele locuinte nici spatiul nu este suficient pentru a te bucura de un astfel de aparat. Asa ca pentru unele familii (dar si pentru cei care locuiesc singuri) o solutie foarte buna este cumpararea unei masini de spalat cu uscator. Un astfel de aparat e mai scump decat o masina, dar in mod cert mai ieftin decat o masina si un uscator cumparate separat. Si asa cum ne arata Electrolux Dual-Care EWW1476WD, poate sa fie si foarte bun, sub ambele aspecte.(Doar acum la reducere)

Electrolux Dual-Care EWW1476WD

Despre Electrolux Dual-Care EWW1476WD

Electrolux Dual-Care EWW1476WD nu este in mod necesar un aparat mare. De fapt, regasim pe piata destule masini de spalat cu o capacitate superioara, diferenta fiind aceea ca ele nu reusesc sa si usuce rufele. Astfel, aceasta are o capacitate de 7 kg de rufe la spalat si de 4 kg la uscat.

Electrolux Dual-Care EWW1476WD
Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1476WD, Spalare 7 kg, Uscare 4 kg, 1400 RPM, Clasa B, Alb

Asta inseamna ca nu vei putea usca tot ceea ce spala masina, cel putin in intr-o singura tura. Dar oricum astfel de valori sunt unele relative, pentru ca nu mereu vei spala 7 kg de rufe, asa cum nu mereu vei usca 4. Depinde de material, de gradul de murdarie si de alte variabile, dar cert este ca aparatul poate sa faca fata si materialelor mai dificile, fara insa a afecta in vreun fel tesaturile.

Despre Electrolux Dual-Care EWW1476WD

Spala bine, usuca pe masura

Citeste si despre Hotpoint WMD 722B

Ca dimensiuni, avem parte de un aparat destul de mare, ceea ce era normal. Bineinteles, nu este mai mare decat o masina de spalat si oricum e de preferat cazului in care ai in casa si masina si uscator. Insa design-ul este fix acelasi pe care il intalnim la toate masinile de spalat, dar si la toate uscatoarele. Electrolux Dual-Care EWW1476WD are afisaj digital si control mecanic, deci lucruri comune, dar care il fac sa fie in acelasi timp si usor de utilizat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Toata ideea din spatele acestei masini de spalat poarta numele de Dual Care. Acesta este un termen propriu Ariston care iti spune ca masina are grija de hainele tale, indiferent daca le vrei doar spalate sau si uscate. De asemenea, pentru ca are si uscator inclus, iar acesta functioneaza pe baza de abur, Electrolux Dual-Care EWW1476WD are si functia de spalare cu abur, mult mai eficienta pentru scoaterea petelor. In rest, cu un numar de 15 programe, aceasta se inscrie in trendul normal al aparatelor de gen. Spala variat si chiar materialele care in urma cu vreo cativa ani nu putea fi spalate la masina, astazi sunt mult mai usor de curatat.

De asemenea, Electrolux Dual-Care EWW1476WD propune si o combinatie rapida de spalare/uscare, care poate sa dureze doar o ora. Bineinteles, acest program scurt poate sa fie atins doar in anumite conditii si cea mai importanta este spalarea unui numar mic de articole (de asemenea, aceasta poate sa fie o idee buna si cand vorbim despre haine mai pretentioase).

Citeste si despre Electrolux EDC2086GW3

Nu in ultimul rand, viteza de centrifugare este de 1400, asta insemnand ca procesul de uscare va fi usor, pentru ca hainele vor fi destul de uscate si dupa stoarcere (anumite metariale, cel putin, asa cum e bumbacul).

In final, nu ar trebui sa uitam nici de clasa energetica. Daca iti cumperi separat un uscator de rufe, ar trebui sa fie destul de clar ca te poti astepta la un consum ceva mai mare la energia electrica. In acest caz, Electrolux Dual-Care EWW1476WD ajunge sa aiba un consum mai ok, pentru ca usuca mai putine haine intr-o singura utilizare. Ba chiar nu depaseste cu mult cat ar consuma in mod normal o masina de spalat, fara uscator.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Electrolux Dual-Care EWW1476WD este genul de aparat pe care chiar merita sa il ai. Conteaza cel mai mult ca indeplineste o functie dubla, dar ca in acelasi timp nu ocupa mai mult spatiu decat ar face-o o simpla masina de spalat. In plus, are un pret bun, nefiind mai scump decat multe uscatoare pe care le gasesti pe piata. Poate ca nu este cel mai mare, dar in mod cert e util si te scapa de cateva griji de care nimeni nu are nevoie (si nici placere).

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo