Electrolux Dual-Care EW7W468W

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Aveti nevoie de o masina de spalat rufe cu uscator? Noi avem o recomandare o performanta pentru dumneavoastra. Un model din gama Electrolux, acesta fiind Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W468W.(ACUM la reducere)

Electrolux Dual-Care EW7W468W

Despre Electrolux Dual-Care EW7W468W

Pe de o parte, acest model are un consum anul de energie de 1088 kWh. Referitor la consumul mediu anual de apa trebuie mentionat faptul ca este de 18400 l, acesta fiind un consum destul de bun.

Electrolux Dual-Care EW7W468W
Electrolux Dual-Care EW7W468W

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W468W, PerfectCare700, Spalare 8 kg, Uscare 6 kg, 1600 RPM, Clasa A, Inverter

Mai trebuie precizat si faptul ca acest model apartine clasei de eficienta energetica de tip A, fiind destul de buna. Eficienta energetica la spalare pe care o include este de tot A. Despre uscatorul pe care il incorporeaza aceasta masina de spalat trebuie spus ca are o capacitate de 6 kg, fiind o capacitate destul de buna.

Despre Electrolux Dual-Care EW7W468W

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W468W – despre trasaturile interne

Citeste si despre Beko WKY71033PTLYB3

Uscatorul masinii de spălat rufe Electrolux Dual-Care EW7W468W produce un nivel de zgomot la un ciclu de spalare de 60 dB. Mai mult, numarul programelor de uscare este de 12. Programele de uscare sunt: pentru bumbac, bumbac eco, sintetice, delicate, lana, freshScent cu abur, antialergic, sport, outdoor, denim, oneGo 1h 1 kg, precum si autoCuratare. In ceea ce priveste incarcarea acestei masini de spalat trebuie spus ca este frontala.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

De asemenea, este un exemplar potrivit pentru o familie formata din 5-6-7 membrii. Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W468W are o capacitate de incarcare de 8 kg. Viteza sa maxima la centrifugare este de 1600 rpm, aceasta fiind o viteza destul de buna. Zgomotul pe care il produce la centrifugare este si el de 77 dB. La spalare, zgomotul are 51 dB.

Despre acest model precizam faptul ca include si functii moderne. Acestea sunt: programarea intarziata, detectarea automata a cantitatii, precum si blocarea accesului copiilor. Are destul de multe functii de siguranta: blocare acces interfata, sistemul de detectare al spumei, sistemul de etanseizare, protectia la supraincalzire. La baza are si tehnologii moderne, precum: Steam Refresh Wash&Dry SteamCare DualCare PerfectCare 700 Sistem de echilibrare a incarcaturii Sistem de clatire fara spuma.

Citeste si despre Bosch WKD28541EU

Despre programele la spalare pe care le are acest model trebuie spus ca sunt de 16. Câteva astfel de programe de spalare sunt pentru rufe delicate, matase, lana, bumbac, sintetice, cuverturi, dar si clatire. Aceasta masina de spalat are si sistemul DualCare. Acest sistem detecteaza tipul de tesatura si masa incarcaturii astfel incat sa poata adapta temperatura si miscarea tamburului pentru ca rufele sa aiba parte de ingrijirea corespunzatoare.

Despre acest model trebuie precizat faptul ca are o cuva realizata din inox. Acesta se deschide spre partea stanga. De asemenea, panoul de comanda este de tip digital. In plus, culoarea acestuia este albul. Cat despre adancimea sa trebuie spus ca este de 63.1 cm. Latimea sa este 60 cm. Inaltimea sa este de 85 cm, fiind potrivita. Cantareste o greutate de 68,5 kg. Cablul pe care il are acesta are o lungime de 1,8 m.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W468W este un exemplar performant care isi merita banii. Pretul sau este potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply